Urania3 11.09.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Gemos - biobazar to taki "sklep ze zdrową żywnością" targowisko w Warszawie przy Żelaznej. Oprócz żywności mają tam kosmetyki i nie tylko ale ja bardzo lubię też organizowane przez nich warstzaty np. byłam na takich z pieczenia chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac32 07.12.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Największy problem to dostac dobre krewetki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gemos 08.12.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Największy problem to dostac dobre krewetki! Otóż to ja właśnie szukam. Te z biedry do usmażenia są spoko,ale sushi bym z nich nie robila. Sprawdzę na pewno ten biobazar, moze połączę z wycieczką do muzeum powstania warszawskiego to niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broda11 07.01.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Jak krewetki to koniecznie w cieście. Ewentualnie na masełku z czosneczkiem i skropione sokiem z cytrynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur42 11.01.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Dobre krewetki nie są złe - zależy też czy tygrysie czy koktajlowe. Raczej gustuje w tygrysich i to najlepiej w tempurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
COOKnCHiLL 20.01.2016 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Ostatnio z kolegą zrobiliśmy krewetki i nawet to nagraliśmy, polecam przepis pod filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uki1 01.05.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Najprostszy, a zarazem smaczny przepis na krewetki.Patelnia, masło, krewetki obrane (po biedronkowe mam najbliżej, więc często trafiają na talez), i dużo natki z pietruszki( świerza, suszona,obojetnie). Sól i pieprz do smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-cek 29.06.2016 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Mi najbardziej smakują krewetki na oliwie czosnkowej do tego sól, natka pietruszki i makaron. Idealny obiad na letnie popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 26.04.2017 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Boskie są takie krewetki! Ja je najbardziej lubię dodawać do spaghetti aglio e olio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 17.05.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 ja uwielbiam krewetki i owoce morza. Są naprawdę pyszne i zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 24.05.2017 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 A co myślicie o krewetkach w tempurze? Te już nie są takie zdrowe, ale za to jak smaczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majsterklepka11 23.03.2018 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Krewetki bardzo dobre, szczególnie na przystawkę tylko drogie Polecam usmażyć (zostawiamy ogonki żeby mieć za co trzymać podczas konsumpcji) na maśle z dodatkiem świeżo wyciśniętego. Ładnie prezentują się podane na liściu sałaty. Przed zjedzeniem pokropić cytryną. Doskonała przystawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliczi 28.03.2018 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 NAjlepsze krewetki jakie jadłem były w portugalii w lizbonie Zrobiłeś smaka tymi foteczkami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marilka23 20.04.2018 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ja też niedawno polubiłam krewetki, chociaż na początku podchodziłam do nich z dużym dystansem, to jednak zupełnie niepotrzebnie. Zwykle kupuję już te oczyszczone, smażę czosnek, ewentualnie suszone pomidory, do tego krewetki, a na koniec dorzucam ugotowany makaron i posypuję pietruszką, albo czymś innym co mam pod ręką. Wyjątkowo pyszne, choć proste i szybkie danie Ewentualnie risotto z krewetkami też jest niczego sobie. Kiedyś nad morzem jadłam też krewetki wędzone - pyszności, choć są słone i bardzo chce się po nich pić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 23.04.2018 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Ja dziś robię krewetki w sosie pomarańczowym. Tylko nie wiem co do tego dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts