Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • 2 months później...
  • Odpowiedzi 54
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • 5 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
  • 9 months później...
  • 3 weeks później...
  • 9 months później...
Krewetki bardzo dobre, szczególnie na przystawkę tylko drogie :( Polecam usmażyć (zostawiamy ogonki żeby mieć za co trzymać podczas konsumpcji) na maśle z dodatkiem świeżo wyciśniętego. Ładnie prezentują się podane na liściu sałaty. Przed zjedzeniem pokropić cytryną. Doskonała przystawka :)
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 weeks później...
Ja też niedawno polubiłam krewetki, chociaż na początku podchodziłam do nich z dużym dystansem, to jednak zupełnie niepotrzebnie. Zwykle kupuję już te oczyszczone, smażę czosnek, ewentualnie suszone pomidory, do tego krewetki, a na koniec dorzucam ugotowany makaron i posypuję pietruszką, albo czymś innym co mam pod ręką. Wyjątkowo pyszne, choć proste i szybkie danie :) Ewentualnie risotto z krewetkami też jest niczego sobie. Kiedyś nad morzem jadłam też krewetki wędzone - pyszności, choć są słone i bardzo chce się po nich pić!! :)
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...