B-tomek 14.02.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Witam. Szukam klasycznej żeliwnej kozy do 6 kW, w stylu takiej jak na zdjęciu poniżej, w wersji nadającej się do domu z wentylacją mechaniczną. Wszystko co do tej pory znalazłem w sieci to konstrukcje nowoczesne które średnio mi sie podobają. Czy ktoś może mi pomóc? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 15.02.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam. Szukam klasycznej żeliwnej kozy do 6 kW, w stylu takiej jak na zdjęciu poniżej, w wersji nadającej się do domu z wentylacją mechaniczną. Wszystko co do tej pory znalazłem w sieci to konstrukcje nowoczesne które średnio mi sie podobają. Czy ktoś może mi pomóc? Pozdrawiam. Pokazałeś na zdjęciu Jotula F3. Ten model nie ma opcji pobierania powietrza z zewnątrz. Z tego co pamiętam F400 ma juz szczelne wpięcie powietrza zewnętrznego i nadaje się do WM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts