Krzychos 14.02.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Witam Wszystkich Mam okna dachowe Fakro które mają około 12 lat . Czy jest możliwość wymiany szyb na potrójne lub ewentualnie na podwójne ale super energooszczędne ?? W grę wchodzi jeszcze wymiana całego skrzydła obrotowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 19.06.2015 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witaj Krzychos,Proponuję skontaktuj się z Działem Obsługi Producenta okien. Zawsze jest możliwość wymiany szyby w starym oknie na bardziej energooszczędną. Nie wiem jak wiekowe jest Twoje okno, ale po pierwsze technologie się zmieniają i współczynniki w obecnych oknach są dużo lepsze niż produkowane kiedyś, a po drugie pakiety szybowe z czasem mogą ulegać rozszczelnieniom i tracić swoje właściwości izolacyjne, dlatego warto zainwestować w ich poprawę. Pozdrawiam,PawełDoradca VELUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 19.06.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam Wszystkich Mam okna dachowe Fakro które mają około 12 lat . Czy jest możliwość wymiany szyb na potrójne lub ewentualnie na podwójne ale super energooszczędne ?? W grę wchodzi jeszcze wymiana całego skrzydła obrotowego. Witam, W opisanej sprawie proponuję skontaktować się z Serwisem firmy FAKRO, który świadczy usługi modernizacji naszych produktów. Zakres usług modernizacyjnych obejmuje też wymianę pakietów szybowych na każdy standardowy rodzaj pakietu oraz nawet nietypowe rozwiązania. Poniżej podaję dane kontaktowe: Dział Serwisu FAKRO ul. Węgierska 144a 33-300 Nowy Sącz tel. 18 444 0 470 do 473 fax. 18 444 0 475 [email protected] Pozdrawiam Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.06.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 I napisało 2 konkurentów (podobno fachowców) ale nie napisali nic konkretnego To można zamontować pakiet 3 szybowy do starego Fakro czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 23.06.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 I napisało 2 konkurentów (podobno fachowców) ale nie napisali nic konkretnego To można zamontować pakiet 3 szybowy do starego Fakro czy nie? Witam, W większości przypadków nie ma problemu z wymianą pakietu szybowego ale ostateczną odpowiedź udzieli nasz serwis po sprawdzeniu - konieczne będzie podanie danych z tabliczki znamionowej okna. W pierwszej kolejności musimy określić wersję i rozmiar okna - po podaniu tych danych wszystko będzie jasne. Pozdrawiam Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts