procent85 15.02.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witajcie! Wynajmuję "magazyn" na parterze domu jednorodzinnego. W lokalu tym nie ma podłączenie do gazu ziemnego. W pomieszczeniu sąsiadującym z moim lokalem biegnie instalacja gazowa (dom jest w nią wyposażony) Do swojej pracy używam pieca gazowego o mocy 7kW.Wiem, że nie mogę w moim lokalu używać butli z gazem płynnym, ponieważ zabrania tego prawo, dlatego zastanawiam się nad przeciągnięciem gazu do mojego magazynu. Ile może mnie kosztować przeciągnięcie gazu do mojego lokalu?Czy może to zrobić osoba z uprawnieniami, czy musi być to ktoś z gazowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 16.02.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Podepnę się pod temat, robię remont kuchni, mam w planach przestawienie płyty gazowej o jakieś 60-70 cm dalej od rury z gazem, tak długiego przewodu nie kupię (już mam zakupiony 2metrowy chyba), jak wygląda sprawa z przedłużeniem rury? Jakie formalności trzeba spełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 17.02.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Takie rzeczy załatwi instalator z uprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts