wojtek-justyna 15.02.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Witam,proszę wszystkich którzy mają bądź mieli styczność z tym kotłem(Lumo BIO-MAX) na pellet o opinie.Jakie są jego plusy i minusy.Czy jest to dobry kocioł i warto w niego zainwestować?Z góry dziękuje za podpowiedzi,pozdrawiam. A dodam,że moc kotła jaka nam chodzi po głowie to ok.20kW,ale to jest jeszcze do ustalenia,teraz proszę o opinie na temat tych kotłów lub chociaż samej firmy. Edytowane 15 Lutego 2015 przez wojtek-justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek-justyna 15.02.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Hej koledzy,koleżanki podpowie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 15.02.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mam paru klientów z tymi kotłami. Kocioł dobry, pytanie z jakim palnikiem?Jedynym minusem tego kotła jest brak drzwiczek- dostpeu do palnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek-justyna 16.02.2015 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dziękuję Kroitz za odpowiedź.Co do palnika nie zdecydowałem jeszcze może podpowiesz mi coś godnego uwagi?No z tym dostępem do palnika to faktycznie minus no ale... Jak możesz podpowiedz mi jeszcze czy w tej cenie tego kotła Lumo jest coś bardziej sensownego innej firmy?Czy raczej powinienem być zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 16.02.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 1. Tzn jaka cena? 2. 70% ceny kotła Bio Max zależy od palnika Generalnie proponuje jakiś samoczyszczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaus1973 12.01.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam.Odgrzewam temat - chciałbym zakupić lumo bio max z palnikiem kipi. Ale kontakt z firmą to jakiś koszmar. Kobiety obsługują jakby sprzedawały garnki, najpierw w czy mogę*pomóc a potem nie wiem nie wiem, przełączę - a potem nikt nie odbiera. i tak kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts