Protagonista 15.02.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Dzień dobry,Być może ktoś z użytkowników forum muratora budował druha (projekt państwa Lipińskich):http://projekty.muratordom.pl/projekt_druh,2575,0%2C0.htmhttp://projekty.lipinscy-projekty.pl/Druh/i zechce się podzielić swoimi doświadczeniami (i zdjęciami) z budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 22.05.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Witam, Ja buduję dom DRUH parterowy. Jak coś proszę pytac narazie etap to fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Protagonista 24.05.2015 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Możesz wkleić jakieś zdjęcia z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 24.05.2015 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Oczywiście- postaram się wieczorem jak będę miec chwilę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 25.05.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Prosze oto kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Protagonista 28.05.2015 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Fajne fotki. Ja niestety nie mam się czym pochwalić, bo jestem dopiero na etapie formalności. BTW, wprowadzałaś jakieś zmiany funkcjonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 04.06.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Witam, Żadnych poważnych zmian nie ma. Budujemy "odbicie lustrzane" domu Druh. Jedyne co to bedzie wylany strop teriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Protagonista 12.06.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ja ostatecznie pozostałem przy stropie drewnianym, a miał być żelbetowy. Jedyne co zmieniłem, to pozbyłem się garażu. Zamiast niego będzie dodatkowy pokój (wejście z salonu).Jakieś postępy na Twojej budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 08.07.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Postępów jako takich nie ma... ziemi do wyrównania terenu nawiezlismy. Narazie stop z budową. czekamy na przypływ gotówki. Budujemy etapami. Jak ktos ma jakies zdjecia to proszę wrzucać. Ja postaram sie pozniej dodac zdjecia od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janprze 22.07.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Dzisiaj rozpoczynam instalację el. Poszukuję tanich zbiorników na deszczówkę 3000l, najlepiej w woj. podkarpackim. Edytowane 22 Lipca 2015 przez janprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 22.07.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Witam[/b], janprze to juz jest konkret Widzę,że najdalej jestes w budowie. Dodaj wiecej zdjęć proszę Wewnątrz jak i z zewnątrz. Super,że juz bliżej do końca masz- na kiedy planujesz przeprowadzke? My budujemy odbicie lustrzane tego projektu. Edytowane 22 Lipca 2015 przez NadiaT25 bląd w pisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Protagonista 01.08.2015 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Janprze, fajny domek. Gratuluję. Jeśli możesz, dodaj więcej fotek. Najbardziej jestem ciekaw, jak wygląda salon od środka. Miałeś jakieś problemy przy budowie? Znalazłeś może jakieś błędy w projekcie? To nowy projekt, więc na 100% błędy są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 12.08.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja również proszę o więcej zdjęć U nas narazie zastój na budowie.... niestety jak się buduje z własnej kieszeni bez kredytu to tak jest. Ale powoli powoli do celu... Czekam na więcej zdjęć I tak jak poprzednik zdjecia salonu- przestrzeń otwarta nad salonem ciekawi mnie. Pozdrawiam Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez NadiaT25 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 19.09.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Janprze Mógłbys dodac wiecej zdjec? Tutaj albo na moj adres email [email protected] Jestem bardzo ciekawa jak wyglada wewnątrz, Proszę o zdjecia z gory dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 06.01.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Szkoda,że nas tak mało... Ma ktoś wiecej zdjec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina Bor 06.01.2016 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam. My na razie planujemy zakup projektu.Rzeczywiście zdjęć z realizacji bardzo niewiele. Co do zmian w projekcie planujemy połączyć kuchnię z salonem.Zastanawiam się również nad zrobieniem pokoju w miejscu garażu jak jeden z Państwa. Aby nie był zbyt duży to jeszcze dodatkowo spiżarnia.Jeśli ktoś z Państwa miałby jakieś zdjęcia - z wewnątrz - będę wdzięczna : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmar36 12.01.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam.Mam pytanie do osób budujacych druchaJak w rzeczywistości wyglądają rozmiary pokoi nr.8 i 9,z samego metrażu ciężko wywnioskowaćczy istnieje ewentualnie możliwość poszerzenia budynkupytanie nastepneczy jest możliwość wykonania garażu dwustanowiskowego,może ktoś zadał podobne pytanieczy można prosić o więcej zdjęć z budowy prośba o podesłanie na : [email protected]pozdrawiam wszystkich którzy wybrali ten super projeky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmar36 17.02.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Witam, Ja buduję dom DRUH parterowy. Jak coś proszę pytac narazie etap to fundament witam. mam kilka pytań dotyczacych"druha" jest pani na forum lub proszę o maila pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 08.06.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Witam, My powoli do przodu z budową. Powoli bo wszystko sam mąż robi i bez kredytu więc na ile możemy finansowo to budujemy. Mam kilka zdjęć z budowy ścian. Wstawię wieczorem lub jezeli ktoś chce to proszę podac maila to wyśle. A jest ktoś wśród nas kto już urządził "druha" wnetrze? Zdjęcia mile widziane Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NadiaT25 08.06.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 witam. mam kilka pyta [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts