Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam[/b],

janprze to juz jest konkret :) Widzę,że najdalej jestes w budowie. Dodaj wiecej zdjęć proszę :) Wewnątrz jak i z zewnątrz. Super,że juz bliżej do końca masz- na kiedy planujesz przeprowadzke? My budujemy odbicie lustrzane tego projektu.

Edytowane przez NadiaT25
bląd w pisaniu

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ja również proszę o więcej zdjęć :) U nas narazie zastój na budowie.... niestety jak się buduje z własnej kieszeni bez kredytu to tak jest. Ale powoli powoli do celu...

Czekam na więcej zdjęć I tak jak poprzednik zdjecia salonu- przestrzeń otwarta nad salonem ciekawi mnie.

Pozdrawiam

Edytowane przez NadiaT25
literówka

• 1 month później...
  • 3 months później...

Witam. My na razie planujemy zakup projektu.

Rzeczywiście zdjęć z realizacji bardzo niewiele. Co do zmian w projekcie planujemy połączyć kuchnię z salonem.

Zastanawiam się również nad zrobieniem pokoju w miejscu garażu jak jeden z Państwa. Aby nie był zbyt duży to jeszcze dodatkowo spiżarnia.

Jeśli ktoś z Państwa miałby jakieś zdjęcia - z wewnątrz - będę wdzięczna : [email protected]

Witam.

Mam pytanie do osób budujacych drucha

Jak w rzeczywistości wyglądają rozmiary pokoi nr.8 i 9,z samego metrażu ciężko wywnioskować

czy istnieje ewentualnie możliwość poszerzenia budynku

pytanie nastepne

czy jest możliwość wykonania garażu dwustanowiskowego,może ktoś zadał podobne pytanie

czy można prosić o więcej zdjęć z budowy prośba o podesłanie na : [email protected]

pozdrawiam wszystkich którzy wybrali ten super projeky

• 1 month później...
  • 3 months później...

Witam,

My powoli do przodu z budową. Powoli bo wszystko sam mąż robi i bez kredytu więc na ile możemy finansowo to budujemy.

Mam kilka zdjęć z budowy ścian. Wstawię wieczorem lub jezeli ktoś chce to proszę podac maila to wyśle.

A jest ktoś wśród nas kto już urządził "druha" wnetrze?

Zdjęcia mile widziane :)

Pozdrawiam,