Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile jesteście gotowi wydać (wydaliście) na radiestetę...

mieczotronix

Ile jesteście gotowi wydać (wydaliście) na radiestetę...  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile jesteście gotowi wydać (wydaliście) na radiestetę...

Recommended Posts

...przygotowując inwestycje. Chodzi mi o zbadanie działki przed rozpoczęciem budowy lub przed kupnem działki. Jeśli odrzuciliście z powodu złych wyników tych badań kilka działek, to ile was te badania kosztowały łącznie?

Może to nie kosztuje aż tyle i może warto?

...przygotowując inwestycje. Chodzi mi o zbadanie działki przed rozpoczęciem budowy lub przed kupnem działki. Jeśli odrzuciliście z powodu złych wyników tych badań kilka działek, to ile was te badania kosztowały łącznie?

Może to nie kosztuje aż tyle i może warto?

Mieczu, nudzi ci się? To zasuwaj z tą ankietą do "psychologa" :evil:

Chcesz się poczepiać, tylko po co?

Wcale się nie chcę czepiać, tylko chcę się dowiedzieć ile ludzie są skłonni za to zapłacić. Nie rozumiem Ciebie. Przecież nie ma się czego wstydzić. Ja, jeżeli wierzę, że coś będzie dla mnie dobre i jeżeli coś lubię i wydam na to z przyjemnością pieniądzę, to nie mam oporów, żeby o tym nie opowiedzieć innym.

Skoryguj tę ankietę, moja propozycja:

0

0-100

100-200

200-300

300-400

400-500

powyżej 500

Przepraszam. Ale teraz rozumiem, że mogłem niektórych zdenerwować zaproponowanymi widełkami cenowymi. Zapewniam, że nie zrobiłem tego złośliwie. Po prostu nie mam bladego pojęcia ile takie usługi kosztują.

A ile ty jesteś w stanie dać??????

Więc weź tę kwote ile jesteś wstanie dać i zaproś żonę na kolacje (swoją żonę - żeby nie było niedomówień).

Mieczu - wyjdziesz na tym lepiej, nawet gdyby radiesteza znalazł ci na twojej działce nawet żyłę złotną :lol: :lol: :lol:

Ja niestety 0 zł. Niestety dla żony, bo by się nie najadła. No i z pewnością dobrze bym na tym nie wyszedł. Mnie tylko ciekawi ile inni wydają.