Tomasz_83 15.02.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam, mam problem z którym nie wiem jak najlepiej postąpić. Z niewiadomych przyczyn (przypuszczam, że ktoś próbował otwierać kabinę w drugą stronę), przy zawiasie drzwi od prysznica stało mi się coś takiego: Na szczęście udało mi się znaleźć odprysk. Co teraz najlepiej zrobić? Przykleić na super glue, bezbarwny silikon, może czymś wypełnić. Płytka ma kolor biały (wiem że biel bieli nie równa) jest matowa i była szlifowana wzdłuż tej krawędzi. Może da się to czymś wypełnić tak by było praktycznie niewidoczne. Mam też teoretycznie w zapasie dwie na podmianę, ale nie jestem pewien czy chcę ryzykować taką operacje. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkk-kp 15.02.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Wpierw spróbuj na Super Glue ( tylko z gwiazdką ) ewentualnie wypełnienie białą fugą, a jak to wszystko marny efekt przyniesie to pozostanie tylko wymiana płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts