natalia91 16.02.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Witam, Moja kuchnia jak na rysunku (prymitywnym) poniżej. Mam z nią problem, w miejscach oznaczonych na czerwono, których niestety nie mogę zmienic. Blat, zlew, kuchenka i lodówka obecnie stoją w miejscach tak jak zaznaczone. Z wodą nie ma problemu z razie czego można pociągnąc ja w inne miejsce, lodówke tez mozna przestawic. Natomiast kuchanke mam gazawą i musi by w tym miejscu. Czerwone problemy to: A- junkers, zawieszony na wysokości od mniej wiecej 1,60m (dolna krawedz), B- okno, nietypowe bo zaczyna sie od wysokosci 1,70 az do sufitu, dzieli sie na dwa skrzydla, otwierane do środka, C- kaloryfer, standardowy D- rurki z pionu ciepłowniczego Naprawde nie mam zielonego pojęcia jak urządzic tą kuchnie, bez robienia kompletnej demolki... Plis help. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 16.02.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Jakie dokładnie wymiary ma ten piecyk? Na rysunku wyszedł Ci malutki, w takim wypadku obok postawiłbym lodówkę, a zlew na okno. Dodatkowo można go zabudować wąską szafką, która z zewnątrz wyglądała by jak cargo,jeżeli nie ma przeciwwskazań. Nigdzie indziej nie widzę miejsca dla lodówki, od grzejnika trzymałbym się jak najdalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts