Jerchacz 16.02.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Mam problem. Jako rodzinna złota rączka dostałem zlecenie naprawy podłogi w naszym domu. Deski są zniszczone przez nóżki i kółka szurających po nich fotelów. Gdyby uszkodzony był tylko lakier naprawa nie stanowiła by problemu, niestety został on starty do "żywego" drewna. Drewno rozwarstwiło się i łuszczy się. Nie mam za bardzo pomysłu jak to naprawić. Może ktoś by coś doradził? Jakaś masa która by to skleiła? Wycięcie zniszczonego miejsca/warstw drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 16.02.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Może i trzeci post trzeba założyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 16.02.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Szpachla do drewna jest, ale czy zda egzamin? Trzeba by to porzadnie szlifowac, z calosci, kiepska sprawa. Tutaj nawet zlote rece nie pomoga moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts