Jerchacz 16.02.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Mam problem. Jako rodzinna złota rączka dostałem zlecenie naprawy podłogi w naszym domu. Deski są zniszczone przez nóżki i kółka szurających po nich fotelów. Gdyby uszkodzony był tylko lakier naprawa nie stanowiła by problemu, niestety został on starty do "żywego" drewna. Drewno rozwarstwiło się i łuszczy się. Nie mam za bardzo pomysłu jak to naprawić. Może ktoś by coś doradził? Jakaś masa która by to skleiła? Wycięcie zniszczonego miejsca/warstw drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalaf5 16.02.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Cyklinowanie ,szpachlowanie,lakierowanie .Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.02.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Cyklinowanie ,szpachlowanie,lakierowanie . Tyle w temacie. Popieram, na zdjęciach dodatkowo widać , że już ta destrukcja trwała jakiś czas i doszło do rozwarstwienia spowodowanego wilgocią np mokrego mopa podczas ścierania. Rada jw cyklinowanie mające na celu usunięcie uszkodzonej części desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 16.02.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Mam problem. Jako rodzinna złota rączka dostałem zlecenie naprawy podłogi w naszym domu. Deski są zniszczone przez nóżki i kółka szurających po nich fotelów. Gdyby uszkodzony był tylko lakier naprawa nie stanowiła by problemu, niestety został on starty do "żywego" drewna. Drewno rozwarstwiło się i łuszczy się. Nie mam za bardzo pomysłu jak to naprawić. Może ktoś by coś doradził? Jakaś masa która by to skleiła? Wycięcie zniszczonego miejsca/warstw drewna? [ATTACH=CONFIG]304768[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]304769[/ATTACH] Zdjęcie po lewerj być może da się wycyklinować. Deska po prawej stronie do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts