Gość 21.06.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam wszystkich jestem nowa planuje budowe domu dlatego postanowilam do tak szacownego grona dolaczyclicze ze znajde tu pomoc zrozumienie i mnustwo pomyslow trzymam kciuki za wasze udane sukcesy na polu budowy pozdrawiam Victoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 21.06.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witaj w naszym gronie! Wpadaj tu często, bo FORUM to niezła przygotowalnia do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria23 10.08.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Witaj Viktoria .. mamy podobne nicki .... Bedziesz się budować ? .. bo ja narazie zamierzam się do rozbudowy ... pozdr. viktoria23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 30.12.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 ...Witam wszystkich... ...to mnie też witają ! Klawo ! Witam ! Zwycięstwo po Twojej stronie ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts