Przemek Kardyś 02.04.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Chyba będą płacić, bo ustawa Bramory wejdzie w życie w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przewas 02.04.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Pobieram do wysokości oddanego. Nic więc nie tracę. To rozliczenie kWh nie kasy. Za nadwyżki płacą i to sporo. Fajnie by było. Niestety tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibuch 03.04.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Pobieram do wysokości oddanego. Nic więc nie tracę. To rozliczenie kWh nie kasy. Za nadwyżki płacą i to sporo. nic się nie zgadza. proszę doczytać i wtedy pisać. a mi chodziło o odbiór ciepła, bo te 7-12% z fotowoltaiki to jedno a tu chodzi o to, żeby sięgnąć po drugie tyle. i jeszcze zrobić to niskim kosztem bo nie sztuka powiesić 10 paneli wodnych. z materiałów jakie znalazłem w sieci wynika, że można wyciągnąć dużo wyższe wydajności niż te kilkanaście %, nawet w mrozy. mam nadzieję, że za kilka miesięcy uda mi się to potwierdzić pomiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOKN 09.07.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 możecie mi powiedzieć jakoś w skrócie (przerazają mnie wątki jakie tu są z kulkudziesięcioma tysiącami postów) jakie rozwiązania użyć do ogrzewania domu, wody, wymiany powietrza itd... czy jest ens robić piec na ekogroszek + kominek z płąszczem wodnym + rekuperato + solary lub pompe ciepła... co zrobić a czego nie aby żyć poźniej jak najtaniej... MOże rozwiązaniem będzie budowa domu energooszczędnego. Zapraszam http://www.domikon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts