Malwa_89 18.02.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Niestety Pan w sklepie sprzedał mi fugę która wygląda dramatycznie, a nie chce jej zrywać żeby nakładać nową (za dużo roboty, mam dość remontu). Proszę powiedzcie mi czy istnieje coś takiego jak preparat/ farba do malowania fug? Jak tak to dajcie namiar Myślałam, że takie coś to norma, ale nie potrafię niczego znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 18.02.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja jestem właśnie dzisiaj po malowaniu fug - u mnie zawinił wykonawca-kolor miał taki jakby biały nalot bo była za wcześnie umyta. Malowałam fuga fresca z mapeia - prosto i skutecznie, więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwa_89 19.02.2015 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ratujesz mi życie! znalazłam ten produkt, a przy opisie pisze że jest to renowator, ale z tego co mówisz dobrze kryje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts