Stnley 18.02.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Mam problem jak w temacie. Rura spustowa z dachu poprowadzona jest na taras nad grażem. Jak ją najlepiej przeprowadzić przez taras do kosza spustowego w attyce? Poprowadzić ją w ociepleniu pod klinami spadkowymi i membraną (ma być elastofol). Czy może zrobić coś ala korytko w styropianie wykończone membraną i niech woda nim plynie do wypustu? Jak się wykańcza taki detal w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 18.02.2015 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Przerobić spadki na dachu. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 19.02.2015 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Przerobić spadki na dachu. Jan Za dużo mi to nie mówi. Jak i gdzie zmienić spadki? Na tarasie? Rury spustowej nie mam gdzie przenieść, bo wszedzie w pobliżu są okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 19.02.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Za dużo mi to nie mówi. Jak i gdzie zmienić spadki? Na tarasie? Rury spustowej nie mam gdzie przenieść, bo wszedzie w pobliżu są okna. Już lepiej rura przy oknie niż poważne kłopoty z wodą na tarasie. A jak w projekcie?. jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 19.02.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 W projekcie jest tak jak na załączonym rysunku.Chodzi o to, że tak zostało już wykonane i teraz jakoś trzeba to ogarnąć, żeby było dobrze.Tylko jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 19.02.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 W projekcie jest tak jak na załączonym rysunku. Chodzi o to, że tak zostało już wykonane i teraz jakoś trzeba to ogarnąć, żeby było dobrze. Tylko jak to zrobić? Napisałem; Przerobić spadki rynien na dachu. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 20.02.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Napisałem; Przerobić spadki rynien na dachu. Jan Przeróbka spadków odpada,bo nie ma gdzie dać rury w pobliżu. Więc może jednak jakaś opcja jak ten odpływ poprowadzić przez taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts