Rafał.D 18.02.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 (edytowane) Witam, co sądzicie o wkładzie z płaszczem wodnym AMSTERDAM MAX H firmy KOM-BET. Przyznam od razu, że jestem zielony w kwestii kominków. Nie ukrywam że wkład ten zwrócił moja uwagę kwestią atrakcyjnego wyglądu oraz parametrami jakimi reklamuje go producent. Chciałbym jednak zapoznać się z opiniami użytkowników, jak i osób montujących kiedyś taki wkład. W internecie brakuje ocen tego produktu, nie znalazłem również żadnych zdjęć prezentujących w/w wkład po montażu i obudowaniu. Proszę o pomoc, czy produkt jest warty uwagi? Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 18 Lutego 2015 przez Rafał.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orcio_kr 18.02.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 atrakcyjnego wyglądu oraz parametrami jakimi reklamuje go producent. a jakie to parametry? sprawność nie wydaje sie duża. atrakcyjny - co kto lubi, pasuje raczej do pałacyku cygańskiego, duzo złoceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.02.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Na oko widać że pobiera powietrze do spalania z pomieszczenia a to istotna wada skoro myślisz o grzaniu domu .Estetyka jak kto lubi .. Płaszcz wodny tylko w górnej części , moc zabójcza , o atestowanej sprawności brak informacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts