hanias78 27.05.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Ty na poważnie? Serio uważasz, że fale radiowe, w jakimkolwiek natężeniu, "zabijają" tłuszcze i białka? A może węglowodany? Naprawdę tak myślisz? Bardzo poważnie tak uważam i czuję się z tym zdrowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrionn 28.05.2015 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Używam mikrofali prawie codziennie, ale nie powiem, bym nie myślał o tym, że negatywnie wpływa na nasze zdrowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 29.05.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Używam mikrofali prawie codziennie, ale nie powiem, bym nie myślał o tym, że negatywnie wpływa na nasze zdrowie... Używasz tak, jak większość z nas. Nie jest być może tak ważne jak działa mikrofala na produkty spożywcze , ale jak oddziałuje na to w czym je podgrzewamy - ważne jest to aby związki nie przedostawały się do potraw które w tym urządzeniu przygotowujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Broda 12.07.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 a ja coś słyszałem o mikrofalówce i kuchence, ale nie wiem czy to razem w jednym czy jak, radzę się rozglądnąć. ja osobiście mam mikrofalówkę (dostaliśmy w prezencie) i w sumie przydaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buniaa 13.07.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Ja miałam mikrofalę wolnostojącą. Teraz po remoncie kuchni mam w zabudowie. Też zastanawiałam się nad jej przydatnoscią przy projekcie nowej kuchni. Ja często nie korzystam, ale stwierdziłam, że moze za rok lub dwa, gdy mój syn będzie wracał ze szkoły już sam to łatwiej mu będzie jedzenie odgrzać w mikrofali, bo obsługi piekarnika raczej nie ogarnie (to samo dotyczy męża:) ) - oczywiście nie chodzi o powrót ze szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miódmalina 14.07.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Mikrofalówki generalnie są nie zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
intensos90 15.07.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 jestem przeciwniczką mikrofali. Niedobre jedzenie i wg wielu osób szkodliwe, więc coś może w tym być, wolę unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
intensos90 15.07.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 jestem przeciwniczką mikrofali. Niedobre jedzenie i wg wielu osób szkodliwe, więc coś może w tym być, wolę unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariakot 16.07.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 mi mikrofalówka sie przydaje bardzo Chociażby, żeby podgrzać kubek mleka nie brudząc przy tym garnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris12 17.07.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 ... a może lepiej jest kupić piekarnik z funkcją mikrofali. May taki jestesmy bardzo zadowloeni ... przedewszystkich to jest oszczędność miejsca http://piekarniki.eleganckie.com.pl/nowa-oferta-samsung-nq50h5533ks.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaspra 28.07.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 My kupilismy do domu mikrofalówkę i prawie w ogole z tego nie korzystamy . Raz na ruski rok robimy sobie w niej popcorn. Zdrowsze jedzenie jest z piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek_81 07.08.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ja jestem teraz na etapie kompletowania sprzętów do kuchni. Mikrofali na razie nie kupuję, bo to w mojej sytuacji póki co zbędny koszt. Jednak za jakiś czas planuję to zrobić, bo to szybkie ułatwienie. Podobno mikrofale sa niby szkodliwe, ale i tu zdania są podzielone, więc .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichowskitomasz 11.08.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 to szkodliwe pudło jesłi m yślisz o zdrowym gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psg77 12.08.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 mikrofala omijam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton-technik 13.08.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Uważam, że warto, bo jest bardzo pomocna przy podgrzewaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kahha 16.09.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Z mikrofali nigdy jedzenie nie będzie smakowało tak samo jak z piekarnika czy patelni Ja jednak preferuje mikrofale, bo lubie mikrofalowy popcorn po za tym mleko na kakao też szybko się podgrzewa, poza tym mikrofali używam tylko wtedy gdy na szybko chce odgrzać porcje jedzenia czy szklanke herbaty która już ostygła. Warto dodać, że mikrofala wcale nie psuje jedzenia i nie czyni go mniej zdrowszym - w zależności też od jedzenia. Nie prawdą jest również to, że mikrofala jest rakotwórcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.09.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Na prawdę nie wiem po co te dylematy, przecież mikrofalówka kosztuje tylko trzy stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 16.09.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Na prawdę nie wiem po co te dylematy, przecież mikrofalówka kosztuje tylko trzy stówy Ja za swoją dałem 2700zł i to 5 lat temu.... A co do pytania, to ja używam do szybkiego podgrzewania, a szczególnie do przygotowywania płatków, więc nie wyobrażam sobie bez niej kuchni. U mnie używana jest znacznie częściej niż piekarnik, więc to w dużej mierze zależy od tzw profilu użytkownika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.09.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Ja za swoją dałem 2700zł i to 5 lat temu.... To ja swoich 10 mogę za tą cenę kupić W dodatku ostatnio mi się po sześciu latach popsuła i już szukałem nowej, ale podjechałem do serwisu i mi ją w jeden dzień za 40zł naprawili. Hula dalej A swoją drogą, to za 2700 w życiu bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 17.09.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 A swoją drogą, to za 2700 w życiu bym nie kupił. Zależało mi na tym by sprzęty do kuchni były z jednej linii, a że Bosch akurat ma takie drogie mikrofale to cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts