mazurka 17.09.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Uuuu, no 2700 zł za mikrofalę to naprawdę spora cena. Ja też bym tyle nie wydała, nie używam mikrofali aż tak często.Zresztą chyba w RTV EURO AGD widziałam ostatnio kuchenki Boscha, które kosztowały ok. 400 zł. Także wyobrażam sobie, jak wypasiony musi być model, który kosztuje kilka razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 17.09.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Także wyobrażam sobie, jak wypasiony musi być model, który kosztuje kilka razy tyle. Pierze, sprząta i gotuje, w wolnej chwili pomasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gendar 17.09.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 W wolnej chwili pomasuję jak widzę dobry humor użytkowniku dopisuję wracając do tematu ja na mikrofalówkę na pewno bym nie wydał kwoty 2700..Dla mnie to trochę za dużo oraz uważam iż za tą kwotę można byłoby ją wyposażyć w coś zupełnie nowego. Kupiłbym nową lodówkę, czajnik i na pewno by mi pozostało parę grosza - w sam raz na nową mikrofalówkę pamiętam jak miałem daaaawno bardzo na studiach mikrofalówkę firmy Alaska - totalne dziadostwo po okołu 3 miesiącach wymieniliśmy na jakąś nową i bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Zależało mi na tym by sprzęty do kuchni były z jednej linii, a że Bosch akurat ma takie drogie mikrofale to cóż... Zgadzam się, sama tak kupowałam mikrofalówkę. 1700 zł, do zabudowy, Bosch, czarne szkło, bez "srebrnych" dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazurka 18.09.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 No w sumie racja, jak na pierwszym miejscu stawia się walory wizualne, to cena schodzi na dalszy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 18.09.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabi.an 18.09.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ja sobie nie wyobrażam obecnie życia bez mikrofalówki. Szybko można odgrzać obiad, większośc potraw nie traci z tego powodu na smaku (chociaż niektórych napewno już drugi raz nie wsadzę do mikrofali bo wiem że po wyciągnięciu smakują jak papier) moj syn potrafi ją obsługiwać więc jak wróci szybciej do domu to sam się obsłuży nie czekając na rodziców. No i łatwo się ją czyści. Wystarczy wodę z cytryną w miseczke wstawić do mikrofalówki i włączyć na dwie minuty a opary same zmyją brud. Potem tylko przetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dayilmor 18.09.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Tak zgadza się nikt bogatemu nie może zabronić ! Dobrze ktoś napisał. po co się tak właściwie wtrącać do kogoś kto kupuję jakieś rzeczy ze swojego konta. Możemy jedynie wyrażać taką opinię, że my jednak za tak dużą kwotę byśmy nie kupowali. Tylko czasem to co dla jednych jest bardzo drogo i musieliby na to zbierać przez dłuższy okres czasy dla innych to są jedynie zaskórniaki, które można przehulać nawet w jeden dzień wybierając się na porządne zakupy i kupując sprzęty powyżej tej kwoty 2000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
general987 21.09.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 nie mam w domu mikrofalowki i jakos zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantia 26.09.2015 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 ja czasami używam mikrofalówki do przygotowania szybkich dań, no i tylko z mikrofalówki wychodzi pyszny, torbkowy popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eren86 30.09.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Dla mnie mikrofalówka jest jednym z niezbędnych sprzętów domowych. Nie jestem zwolennikiem gotowych posiłków, ale czasami po całym dniu w pracy łatwiej i szybciej podgrzać obiad w mikrofali niż w piekarniku. Co do ceny, jeśli kogoś stać na mikrofale za 2 700 zł to czemu ma sobie żałować? Moja była kupiona za tysiaka z czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 12.10.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ja też bez mikrofali nie dałabym rady. Przy 2 dzieci (niedługo 3...) trzeba by tylko przy kuchni stać i coś podgrzewać, odgrzewać i brudzić mnóstwo garnków. A ktoś to wszystko sprzątać potem musi... Poza tym starsza córka od dłuższego czasu sama się "obsługuje" z mikrofalą. Nie kosztowała majątku, bo nie uważam że na taki sprzęt trzeba za dużo wydać. Ale wszystko zależy od kupującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarceliMarek 13.10.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Wybrałabym jednak piekarnik. Mikrofalówka jak powszechnie wiadomo nie jest do końca zdrowa, ponadto (moim zdaniem) podgrzane jedzenie traci walory smakowe i jest jakby bardziej wysuszone. Jeśli natomiast cierpisz na chroniczny brak czasu, to mikrofala jest dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 19.10.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Według mniejednak warto jest mieć mikrofalówkę. Czasami na prawdę nie ma czasu na długie pieczenie. Poza tym lepiej zjeśc podgrzane jedzonko niż zim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 19.10.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 To jak tak sobie rozmawiamy o cenach, to powiem że do nowej kuchni kupiłem kuchenkę elektryczną z funkcją mikrofalówki SMEG SF4920MCN - VICTORIA. W Polsce ta zabawka kosztuje z 5,5 tys, we włoskim sklepie internetowym 4 tys. Czyste złodziejstwo, ale pasowała wizualnie do piekarnika. Bardzo się broniłem przed tym zakupem, ale czego się nie robi dla żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamsomka 25.10.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Ja w ogóle nie kupowałam mikrofalówki. Tyle sie nasłuchałam, że jedzenie z mikrofali jest bardzo niezdrowe, że zdecydoiwałam się nie kupowac. Wszystko praktycznie można szybko zrobić w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 27.10.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Jestem jak najbardziej za. Na zakup kuchenki mikrofalowej zdecydowaliśmy się całkiem niedawno, ale wybór według mnie był słuszny, bo wiele posiłków przygotowujemy właśnie przy użyciu mikrofalówki. A co do marki, to wybraliśmy kuchenkę mikrofalową od Kernau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia_87 29.10.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 dla mnie to jedzenie jest sztuczne i rakotwórcze i unikam korzystania z mikrofali jak tylko moge! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 dla mnie to jedzenie jest sztuczne i rakotwórcze i unikam korzystania z mikrofali jak tylko moge! Możesz podać jakieś wyniki badań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazikujazdowski 02.11.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jak kupować mikrofalówkę? z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts