Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy kupować mikrofalówkę?

Bracianka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 months później...
A moim zdaniem potrawy podgrzewane w mikrofali są o wiele gorsze i mniej smaczne, niż te na gazie. Swoją mikrofalę Whirpool oddałem teściom, im bardziej (jak twierdzą) się przyda. W obecnym nowym domu - nigdy! Też zamrażam bułki ale rozmrażam je w normalny sposób, leżą 15 minut na stole i gotowe.

Osobiście nie wyobrażam sobie kuchni bez mikrofalówki :) Zdarza mi się żyć w biegu i gotuję na kilka dni, do odgrzania niektórych dań nadaje się tylko mikrofala niestety, indukcja z piekarnikiem zawodzi i czas zabierają :) Rok temu kupowalam mikoralowke od :spam: z stylu retro, poniewaz tak teraz urządziłam kuchnię, jest prosta w obsludze i nie zawiodla ani razu :p Edytowane przez Tomaszs131
Reklama

• 3 weeks później...
Osobiście nie wyobrażam sobie kuchni bez mikrofalówki :)

Ja bardzo długo obchodziłem się bez mikrofali. W rodzinnym domu jakoś nikt nie był przekonany by zakupić taki sprzęt a jak się wyprowadziłem z domu to kupowałem mikrofale chyba przez 3 lata ale jakoś nigdy nie mogłem dojść do sklepu i kupić :p Teraz już też ciężko mi wyobrazić sobie kuchnie bez mikrofali bo ułatwia wiele spraw np. odgrzewanie jedzenia.Jak się sporo pracuje i w sumie rzadko bywa w domu to ugotowanie obiadu "na zapas" a potem szybkie odgrzanie go w mikrofali to spore ułatwienie ale wiem że spokojnie mógłbym poradzić sobie bez niej. A jestem facetem :p :P

• 2 weeks później...