gettis 04.08.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 u mnie w domu bez mokrofalówki ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troer 11.08.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 a ja nie mam mikrofali, jakoś nie jest mi szczególnie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 17.08.2016 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 nie mam mikrofalówki ze względu na brak miejsca. w sumie czasami żałuje, że jej nie posiadam bo jak chce coś szybko podgrzać to muszę albo gotować wodę, albo włączam piekarnik albo smażę na patelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faraonka 20.08.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Mam mikrofalówkę i nie wyobrażam sobie bez niej życia. Przede wszystkim jest używana do rozmrażania pieczywa (kupujemy cały bochenek pokrojonego chleba i 10 bułek, ląduje to z zamrażarniku i do mikrofali na 30s zaraz przed zjedzeniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.11.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 A moim zdaniem potrawy podgrzewane w mikrofali są o wiele gorsze i mniej smaczne, niż te na gazie. Swoją mikrofalę Whirpool oddałem teściom, im bardziej (jak twierdzą) się przyda. W obecnym nowym domu - nigdy! Też zamrażam bułki ale rozmrażam je w normalny sposób, leżą 15 minut na stole i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewudz 07.11.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 również nie mamy mikrofalówki i jakoś nam jej nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 08.11.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Nie mam mikrofalówki, nie brakowało mi jej przez lata całe i nie będę miał. Pieczywo zamrożone wyciąga się z zamrażarki przed zjedzeniem. Kromki chleba rozmrażają się w kilka minut, bułki trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigWolf 09.11.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Mikrofalówka? Zdecydowanie tak, zwłaszcza że nie ma problemu z prędkim podgrzaniem jedzenia dla kota przed wyjściem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.11.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Ja cały czas nie wiem o co ta wojna. 200zł to przecież nie majątek Mam więcej mniej użytecznych gratów w domu za większe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 09.11.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Mikrofalówka? Zdecydowanie tak, zwłaszcza że nie ma problemu z prędkim podgrzaniem jedzenia dla kota przed wyjściem do pracy To koty jedzą na ciepło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosh 10.11.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Przydatna rzecz, szczególnie jeżeli chce się coś na szybko przygrzać. Oczywiście lepiej to robić w piekarniku czy inaczej, ale jeżeli nie ma co się lubi to się lubi co się ma. U mnie to jedno z podstawowych wyposażeń kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goleb.marcelina 16.11.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Osobiście nie wyobrażam sobie kuchni bez mikrofalówki Zdarza mi się żyć w biegu i gotuję na kilka dni, do odgrzania niektórych dań nadaje się tylko mikrofala niestety, indukcja z piekarnikiem zawodzi i czas zabierają Rok temu kupowalam mikoralowke od z stylu retro, poniewaz tak teraz urządziłam kuchnię, jest prosta w obsludze i nie zawiodla ani razu Edytowane 16 Lutego 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman.waclawski 08.12.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Osobiście nie wyobrażam sobie kuchni bez mikrofalówki Ja bardzo długo obchodziłem się bez mikrofali. W rodzinnym domu jakoś nikt nie był przekonany by zakupić taki sprzęt a jak się wyprowadziłem z domu to kupowałem mikrofale chyba przez 3 lata ale jakoś nigdy nie mogłem dojść do sklepu i kupić Teraz już też ciężko mi wyobrazić sobie kuchnie bez mikrofali bo ułatwia wiele spraw np. odgrzewanie jedzenia.Jak się sporo pracuje i w sumie rzadko bywa w domu to ugotowanie obiadu "na zapas" a potem szybkie odgrzanie go w mikrofali to spore ułatwienie ale wiem że spokojnie mógłbym poradzić sobie bez niej. A jestem facetem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 08.12.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 miałam i nie używałam, teraz korzystam z zastanej gdy robię popcorn z torebki, dwa razy w roku - w domu nie przewiduję, jeden kuchenny grat mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weglos 13.12.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 u nas jest, ale nie jest zbyt często używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 14.12.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 u mnie częsciej używa się mikrofalówki niż piekarnika dzieciaki często coś podgrzewają w mikrofali, ja z resztą też wolę podgrzewanie w mikrofalówce niz w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefans1 19.12.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Mikrofala się przydaje. Ja osobiście używam prawie codziennie ale uważam że nie jest to niezbędne urządzenie w kuchni. Jest ułatwieniem szczególnie dla leniwych albo zabieganych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILA32 28.12.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Wolę opiekacz, podgrzeję i zapiekę wiele rzeczy. Niestety płyny odpadają, ale tyle się nasłuchałam o szkodliwości mikrofali, że wolę już coś normalnie podgrzać Czasu aż tak dużo wcale nie marnuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark.b 28.12.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 mi tam po prostu nie smakuje, do podgrzania zupy ok, ale to by było na tyle. A co do promieniowania itd. to polecam ciekawy artykuł: kopernik.org.pl/bazawiedzy/artykuly/technikamikrofalowka-kuchenka-mikrofalowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 29.12.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Mikrofalówka to zbawienie kiedy nie masz czasu gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts