autorus 25.02.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Autorus - ale przy 20*C to chyba nie masz za ciepło w domu? Ja czuję wyraźnie kiedy podłogówka grzeje, a kiedy nie i wolę (no może - usiłuję) sterować tak by działała w określonych momentach, kwestia temperatury jest dla mnie drugorzędna (tzn. w granicach rozsądku 19,5-21,5), ale jeśli celem jest utrzymanie cały czas stałej temperatury, to wtedy wiadomo, że nie można dzielić na ogrzewania na nocne i dzienne. jeszcze nie mieszkam, wiec pewności nie mam. Temp 16st. i spora wilgotność. U mnie dodatkowo jest gruba wylewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.02.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Gruba wylewka to i czas wygrzewania się wydłuży. Chyba, ze przy piecu podbijesz Tz powyżej 35oC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.02.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Nie szaleję, bo nie mam po co . I tak nie mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts