Dudick 20.02.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) Witam mam problem z ustawieniem mojego piec MPM MULTI 17 kw z podajnikiem ślimakowym i sterownikiem ELECTRONICS LOGIC SP-18L mam problem po zmianie miału w popiele są zgrzewy i sam popiół jest dość dziwnego koloru i jest go dwa razy więcej niż wcześniej mogę dodać fotkę jak ktoś chce a to moje ustawienia Temperatura Co 45 C Tepreratura Cw 45 c Czas wygasania 60 min Pauza w podtrzymaniu 20 minPraca w podtrzymaniu 20 sRozruch nadmuchu 6,5 sTemperatura ślimaka 60 CMoc min dmuchawy 20%Test mocy min 7/112 sTest mocy max 35/85sproszę o pomoc czy że tego popiołu jest tak dużo to wina miału czy może ustawień Edytowane 20 Lutego 2015 przez Dudick Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/198309-mpm-multi-17-kw/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts