jimmy6000 20.02.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Mam pytanie od jakiegoś czasu przychodzą duże rachunki za wodę , a w mieszkaniu mam 3 osoby i zużywamy mało wody, czy jest taka możliwość że sąsiad się w jakiś sposób podłączył do mojej łazienki , ponieważ niedawno robił sobie remont łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 20.02.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Sprawdzaj czy wodomierz się kręci jak woda nie jest przez Ciebie używana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal. 20.02.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ja skupiłbym się na wodomierzu, raczej mało prawdopodobne że ktoś się podłączył do twojej instalacji. Dlaczego nie zgłosisz tego w wodociągach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts