luudziuu 20.02.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Witam, chciałem skonsultować pewien temat... Potrzebuję wybudować niewielkie pomieszczenie gospodarcze (koło 10m2). Działka budowlana / nie jestem rolnikiem Jest jeden warunek konieczny, pomieszczenie MUSI być dobudowane do jednej z istniejących ścian budynku mieszkalnego (musi się stykać ściana w ścianę), pomieszczenie nie musi być przykryte jednym dachem, mogę albo złamać jego płaszczyznę, albo zrobić trochę niżej, nie musi mieć okien, jedynie niezależne wejście. Proszę o radę jak ugryźć temat aby zrobić to na zgłoszenie? Czy "budynek gospodarczy do 25m2" nie może przylegać do ściny budynku? Może jakieś inne rozwiązanie? (pomieszczenie nie musi się nazywać gospodarcze, ma być to bezpieczny "schowek") Proszę o pomoc w znalezieniu "luki"/rozwiązania prawnego. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts