Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dyskusje pasjonatów w dziale ogrzewanie

finlandia

Recommended Posts

Cześć,

W jednym z działów sprawdził się już taki wątek przeznaczony na typowe branżowe "pogaduszki" w zakresie niemieszczącym się w tematyce konkretnych wątków. Lubimy sobie pogadać, ale od tego jest właśnie forum.

Może już macie w tym dziale podobny wątek, to proszę o wskazanie. A póki co będą do niego przerzucane rozmówki z innych wątków niezwiązane z ich tematem. Taki utylizator.

Pozdrawiam

Edytowane przez finlandia
mały "myk" by mieć póki co wstęp na początku:)

• 7 years później...
  • Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

PS. Do kolegów z esterownik. O co poszło, że zamknęli forum . Swój post popierający odblokowanie MK. zamieściłem wczoraj ok 18. Później wyszedłem z domu.Gdy włączyłem laptop około północy - widziałem już okienko z odpowiednim oświadczeniem.

W skrócie, PrzemekP napisał że to na wniosek Spółdzielni Ogniwo w Bieczu, Mariuszowi zablokowali konto bo naruszył regulamin (punkt o naruszeniu dóbr osobistych), chodziło o to że Mariusz rzekomo sugerował "wzięcie łapówy przez ogniwo". Kilku użytkowników zaprotestowało, pisząc że SJ także naruszył regulamin, Mariusz się tłumaczył przez energotopa, że nie napisał o Spółdzielni Odlewniczej Ogniwo w Bieczu tylko ogniwie, potocznym słowie ;) W międzyczasie SJ napisał, że Ogniwo puści Mariusza z torbami... No i Przemek się wkurzył i zamknął całe forum.

W skrócie, PrzemekP napisał że to na wniosek Spółdzielni Ogniwo w Bieczu, Mariuszowi zablokowali konto bo naruszył regulamin (punkt o naruszeniu dóbr osobistych), chodziło o to że Mariusz rzekomo sugerował "wzięcie łapówy przez ogniwo". Kilku użytkowników zaprotestowało, pisząc że SJ także naruszył regulamin, Mariusz się tłumaczył przez energotopa, że nie napisał o Spółdzielni Odlewniczej Ogniwo w Bieczu tylko ogniwie, potocznym słowie ;) W międzyczasie SJ napisał, że Ogniwo puści Mariusza z torbami... No i Przemek się wkurzył i zamknął całe forum.

Prawdę powiedziawszy to forum ES-a już ledwo ciągnęło. Nic nowego się nie działo od daty ogłoszenia o zaprzestaniu rozwoju sterownika e-coal w obecnej wersji hardware. Użytkownicy sfrustrowani takim obrotem sprawy powoli zaczęli pisać słowa krytyki i zaczęło się czyszczenie wpisów na forum, ale tylko tych z krytyką. Wczoraj komuś nerwy puściły i jest jak jest. Zamykając całkowicie forum, ES strzela sobie w stopę. Można zamknąć edycję tematów, zostawiając możliwość czytania dla nowych userów sterownika e-coal. Ja na pewno kolejnego sterownika ze "stajni" ES już nie kupię. ;)

Jak zwykle - inaczej jak dzieci w piaskownicy. :(

Qrcze, oczywiście miałem na myśli "wręczenie łapówy przez ogniwo". Takie przejęzyczenie, ale chyba ważne w kontekście dyskusji...

Qrcze, oczywiście miałem na myśli "wręczenie łapówy przez ogniwo". Takie przejęzyczenie, ale chyba ważne w kontekście dyskusji...

Witam wszystkich znajomych i nieznajomych.

Juz tam łapówka.

Łapówka to miała na imię dziewczyna w filmie Piłkarski Poker

Widze ze wiesci szybko sie niosa

Nawet u boleckiego glosno o zamknieciu esterownika:bash:

Edytowane przez Św.Mikołaj

czyli "zdechł pies":confused:

a miało byc tak pięknie.

szkoda - mam nadzieję że pójdą po rozum do głowy bo mimo wad było tam wiele dobrego dla użytkowników ich oprogramowania

Na szczęście Przemek napisał, że forum jest tymczasowo zamknięte. Pewnie za karę, przez weekend sobie tam nic nie poczytamy.

Witam wszystkich znajomych i nieznajomych.

Juz tam łapówka.

Łapówka to miała na imię dziewczyna w filmie Piłkarski Poker

Widze ze wiesci szybko sie niosa

Nawet u boleckiego glosno o zamknieciu esterownika:bash:

Było wielu przez których różne tematy były zamykane, ale Ty rozdupcyłeś całe forum, i co Ty na to ? ;)

Cześć Mariusz. Czemu zamknąłeś forum ? :)

No coty ja.

Bron panie boze. Ja tylko napisalem do z2 po jego ostatnim obrazliwym poscie, ze zachowuje sie niekulturalnie i w bardzo brzydki sposob odnosi sie do wszystkich urzytkownikow.

Bylo to po poscie Z2 jak to mnie i karoce stał ( mnie 14 godzin, karoce 11 i 30 minut) przy uzyciu specyfikow medycznych, oraz ze nie pojawilem sie na jakis badaniach, na ktore powinienem zglosic sie ze swoim psychiatra.

Było wielu przez których różne tematy były zamykane, ale Ty rozdupcyłeś całe forum, i co Ty na to ? ;)

Odpowiedzialem powyzej. Ja tylko grzecznie zwrocilem uwage zawijasom na temat obrazania wszystkich na forum. Zawijasy cos tam odpisaly jak zwykle tonem osmieszajacym i nie zdazylem przeczytac, bo przemek zaraz zablokowal tylko moje konto, a pozniej zamknol forum kiedy energotop wkleil moje informacje przekazane mu na pw.

Po prostu prawda ich w oczy kole, ze zawijasy ublizajaco prowadza tok swoich wypowiedzi, oraz ponizaja innych.i napisalem ze to wstyd dla tak pozadnego portalu