finlandia 27.11.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 (edytowane) Cześć, W jednym z działów sprawdził się już taki wątek przeznaczony na typowe branżowe "pogaduszki" w zakresie niemieszczącym się w tematyce konkretnych wątków. Lubimy sobie pogadać, ale od tego jest właśnie forum. Może już macie w tym dziale podobny wątek, to proszę o wskazanie. A póki co będą do niego przerzucane rozmówki z innych wątków niezwiązane z ich tematem. Taki utylizator. Pozdrawiam Edytowane 21 Lutego 2015 przez finlandia mały "myk" by mieć póki co wstęp na początku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 20.02.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 PS. Do kolegów z esterownik. O co poszło, że zamknęli forum . Swój post popierający odblokowanie MK. zamieściłem wczoraj ok 18. Później wyszedłem z domu.Gdy włączyłem laptop około północy - widziałem już okienko z odpowiednim oświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 20.02.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 PS. Do kolegów z esterownik. O co poszło, że zamknęli forum . Swój post popierający odblokowanie MK. zamieściłem wczoraj ok 18. Później wyszedłem z domu.Gdy włączyłem laptop około północy - widziałem już okienko z odpowiednim oświadczeniem. W skrócie, PrzemekP napisał że to na wniosek Spółdzielni Ogniwo w Bieczu, Mariuszowi zablokowali konto bo naruszył regulamin (punkt o naruszeniu dóbr osobistych), chodziło o to że Mariusz rzekomo sugerował "wzięcie łapówy przez ogniwo". Kilku użytkowników zaprotestowało, pisząc że SJ także naruszył regulamin, Mariusz się tłumaczył przez energotopa, że nie napisał o Spółdzielni Odlewniczej Ogniwo w Bieczu tylko ogniwie, potocznym słowie W międzyczasie SJ napisał, że Ogniwo puści Mariusza z torbami... No i Przemek się wkurzył i zamknął całe forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark3k 20.02.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 W skrócie, PrzemekP napisał że to na wniosek Spółdzielni Ogniwo w Bieczu, Mariuszowi zablokowali konto bo naruszył regulamin (punkt o naruszeniu dóbr osobistych), chodziło o to że Mariusz rzekomo sugerował "wzięcie łapówy przez ogniwo". Kilku użytkowników zaprotestowało, pisząc że SJ także naruszył regulamin, Mariusz się tłumaczył przez energotopa, że nie napisał o Spółdzielni Odlewniczej Ogniwo w Bieczu tylko ogniwie, potocznym słowie W międzyczasie SJ napisał, że Ogniwo puści Mariusza z torbami... No i Przemek się wkurzył i zamknął całe forum. Prawdę powiedziawszy to forum ES-a już ledwo ciągnęło. Nic nowego się nie działo od daty ogłoszenia o zaprzestaniu rozwoju sterownika e-coal w obecnej wersji hardware. Użytkownicy sfrustrowani takim obrotem sprawy powoli zaczęli pisać słowa krytyki i zaczęło się czyszczenie wpisów na forum, ale tylko tych z krytyką. Wczoraj komuś nerwy puściły i jest jak jest. Zamykając całkowicie forum, ES strzela sobie w stopę. Można zamknąć edycję tematów, zostawiając możliwość czytania dla nowych userów sterownika e-coal. Ja na pewno kolejnego sterownika ze "stajni" ES już nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 20.02.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 W skrócie, PrzemekP napisał że to na wniosek Spółdzielni Ogniwo w Bieczu, Mariuszowi zablokowali konto bo naruszył regulamin (punkt o naruszeniu dóbr osobistych), chodziło o to że Mariusz rzekomo sugerował "wzięcie łapówy przez ogniwo". Kilku użytkowników zaprotestowało, pisząc że SJ także naruszył regulamin, Mariusz się tłumaczył przez energotopa, że nie napisał o Spółdzielni Odlewniczej Ogniwo w Bieczu tylko ogniwie, potocznym słowie W międzyczasie SJ napisał, że Ogniwo puści Mariusza z torbami... No i Przemek się wkurzył i zamknął całe forum. Jak zwykle - inaczej jak dzieci w piaskownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.02.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Jak zwykle - inaczej jak dzieci w piaskownicy. To samo tam napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 20.02.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 W skrócie, ... i Przemek się wkurzył i zamknął całe forum. czyli "zdechł pies":confused: a miało byc tak pięknie. szkoda - mam nadzieję że pójdą po rozum do głowy bo mimo wad było tam wiele dobrego dla użytkowników ich oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.02.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Też tak myślę Timon. Zrobić porządek z tymi co chcą rozrabiać bez względu na "korony" bo forum było bardzo pożyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 20.02.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 W skrócie, PrzemekP napisał że to na wniosek Spółdzielni Ogniwo w Bieczu, Mariuszowi zablokowali konto bo naruszył regulamin (punkt o naruszeniu dóbr osobistych), chodziło o to że Mariusz rzekomo sugerował "wzięcie łapówy przez ogniwo". Kilku użytkowników zaprotestowało, pisząc że SJ także naruszył regulamin, Mariusz się tłumaczył przez energotopa, że nie napisał o Spółdzielni Odlewniczej Ogniwo w Bieczu tylko ogniwie, potocznym słowie W międzyczasie SJ napisał, że Ogniwo puści Mariusza z torbami... No i Przemek się wkurzył i zamknął całe forum. Qrcze, oczywiście miałem na myśli "wręczenie łapówy przez ogniwo". Takie przejęzyczenie, ale chyba ważne w kontekście dyskusji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) Qrcze, oczywiście miałem na myśli "wręczenie łapówy przez ogniwo". Takie przejęzyczenie, ale chyba ważne w kontekście dyskusji... Witam wszystkich znajomych i nieznajomych. Juz tam łapówka. Łapówka to miała na imię dziewczyna w filmie Piłkarski Poker Widze ze wiesci szybko sie niosa Nawet u boleckiego glosno o zamknieciu esterownika:bash: Edytowane 20 Lutego 2015 przez Św.Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edgar184 20.02.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Cześć Mariusz. Czemu zamknąłeś forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 20.02.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 czyli "zdechł pies":confused: a miało byc tak pięknie. szkoda - mam nadzieję że pójdą po rozum do głowy bo mimo wad było tam wiele dobrego dla użytkowników ich oprogramowania Na szczęście Przemek napisał, że forum jest tymczasowo zamknięte. Pewnie za karę, przez weekend sobie tam nic nie poczytamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Też tak myślę Timon. Zrobić porządek z tymi co chcą rozrabiać bez względu na "korony" bo forum było bardzo pożyteczne. Tożto widze Wiesiu, ze ty tu jestes góru na forum. Od razu byś wszystkim klapsa dawał. Nie zapomnij, ze tez byles pionierem jak ja w walce z Zawijasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 20.02.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych. Juz tam łapówka. Łapówka to miała na imię dziewczyna w filmie Piłkarski Poker Widze ze wiesci szybko sie niosa Nawet u boleckiego glosno o zamknieciu esterownika:bash: Było wielu przez których różne tematy były zamykane, ale Ty rozdupcyłeś całe forum, i co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 20.02.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Było wielu przez których różne tematy były zamykane, ale Ty rozdupcyłeś całe forum, i co Ty na to ? Ło matko ... Święty tu ... teraz już po muratorze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Cześć Mariusz. Czemu zamknąłeś forum ? No coty ja. Bron panie boze. Ja tylko napisalem do z2 po jego ostatnim obrazliwym poscie, ze zachowuje sie niekulturalnie i w bardzo brzydki sposob odnosi sie do wszystkich urzytkownikow. Bylo to po poscie Z2 jak to mnie i karoce stał ( mnie 14 godzin, karoce 11 i 30 minut) przy uzyciu specyfikow medycznych, oraz ze nie pojawilem sie na jakis badaniach, na ktore powinienem zglosic sie ze swoim psychiatra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edgar184 20.02.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 To ONI tam byli .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Było wielu przez których różne tematy były zamykane, ale Ty rozdupcyłeś całe forum, i co Ty na to ? Odpowiedzialem powyzej. Ja tylko grzecznie zwrocilem uwage zawijasom na temat obrazania wszystkich na forum. Zawijasy cos tam odpisaly jak zwykle tonem osmieszajacym i nie zdazylem przeczytac, bo przemek zaraz zablokowal tylko moje konto, a pozniej zamknol forum kiedy energotop wkleil moje informacje przekazane mu na pw. Po prostu prawda ich w oczy kole, ze zawijasy ublizajaco prowadza tok swoich wypowiedzi, oraz ponizaja innych.i napisalem ze to wstyd dla tak pozadnego portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Bobas nie zrzucaj wszystkiego na mnie, bo ja nikomu nie ublizalem tak jak zawijasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Gmaj napisal bardzo dobrze na forum boleckiego.Cytuje : ,,kowal zawinił - cygana powiesili,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts