Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dyskusje pasjonatów w dziale ogrzewanie

finlandia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tożto widze Wiesiu, ze ty tu jestes góru na forum.

Od razu byś wszystkim klapsa dawał.

Nie zapomnij, ze tez byles pionierem jak ja w walce z Zawijasami

Witaj Św. Mikołaju :)

Ja to tam jestem spokojnego usposobienia i żadnych krucjat raczej nie chcę prowadzić ale jak jakiś ciulbas próbuje prowadzić taką krucjatę przeciwko mnie to jak pisałem wcześniej, budzą się we nie takie any-ciała i zwlaczają szkodliwe bakterie które próbują atakować mój organizm :)

Ja nie uważam i nigdy nie uważałem się za jakiegoś guru, ot taki następny ciulbas, tyle że praktyk :)

Mówisz klapsa ? eee :)

Jak ktoś nie próbuje okładać mnie po mordzie to ja nie nie klepie po d..pie :)

Gmaj napisal bardzo dobrze na forum boleckiego.

Cytuje : ,,kowal zawinił - cygana powiesili,,

Bolec się chwalił że tam konto założyłem bo jakiś ćwok żartowniś posłużył się moim nickiem rejestrując się tam jako karoka65, cieszył się jak łysy grzebieniem ale niestety to tylko jakaś prowokacja była i nie "zaszczyciłem" :) ich tam swoją obecnością.

Nie chcę przynależeć do żadnej "spółdzielni samo uwielbienia"

Nie zaglądam na to forum ale Gmaj to człek zdrowo myślący i nie należy do żadnej "spółdzielni" to raczej wie co pisze.

Targi chyba za tydzien maja byc.

Albo mie sie daty pokickaly.

Musze luknac w kajet

No też mi się popieprzyło:)

Dzwonię dzisiaj do Jurana, taki zajazd blisko EXPO a pani mówi że niema problemu z rezerwacją na przyszły tydzień, zdziwiło mnie to i zapytałem o targi, pani mówi że właśnie się dzisiaj zaczęły :)

No też mi się popieprzyło:)

Dzwonię dzisiaj do Jurana, taki zajazd blisko EXPO a pani mówi że niema problemu z rezerwacją na przyszły tydzień, zdziwiło mnie to i zapytałem o targi, pani mówi że właśnie się dzisiaj zaczęły :)

To se nie pojade. Bo dachowke mi jutro przyworza i musze byc osobiscie, bo przedstawiciel odrzuca zaraz wszystkie wadliwe do zwrotu. Zwlaszcza gasiory.

Jak od poniedzialku bedzie pogoda to wchodze z tesciem na dach i lecimy z robota.

Chatka stoi prawie wykonczona, a na dachu papa i laty od jesieni.

Troche to smiesznie wyglada. Mozna juz mieszkac

,,,, Raczej pasjonatów tu nie uświadczysz :)

Karoka65 mylisz się.

Mnie na przykład pasjonuje odkrywanie (złego słowa użyłem), zjawisk i reakcji jakie zachodzą podczas procesów spalania.

Zresztą takie dochodzenie na podstawie licznych materiałów z cyberprzestrzeni, by zrozumieć te bardzo skomplikowane zjawiska, jest niezmiernie ciekawe.

No i przede wszystkim, czysta i fajna robota przed ekranem komputera.

Raz do roku, można potem te przemyślenia wdrożyć do świata rzeczywistego, czyli kotła.