Św.Mikołaj 20.02.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Jezeli tutaj rowniez nie jestem mile widziany to juz sie wypisuje.Jak tu skasowac konto?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 20.02.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Bobas nie zrzucaj wszystkiego na mnie, bo ja nikomu nie ublizalem tak jak zawijasy W tym przypadku daleki jestem od zrzucania winy na kogokolwiek, a już na pewno nie na Ciebie Mariusz. Jak było widzieliśmy wszyscy (no prawie wszyscy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edgar184 20.02.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Eeee tam Mariusz, już rezygnujesz, gorzej dostawałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Kurcze bylem kiedys zarejestrowany na tym forum, jakies z 7 lat wstecz. Pod nickiem Pan Tik Tak.Bardzo sie wszystko tu pozmienialo. Moje konto tez wsiaklo.Zapomnialem juz jak sie poruszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.02.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Tożto widze Wiesiu, ze ty tu jestes góru na forum. Od razu byś wszystkim klapsa dawał. Nie zapomnij, ze tez byles pionierem jak ja w walce z Zawijasami Witaj Św. Mikołaju Ja to tam jestem spokojnego usposobienia i żadnych krucjat raczej nie chcę prowadzić ale jak jakiś ciulbas próbuje prowadzić taką krucjatę przeciwko mnie to jak pisałem wcześniej, budzą się we nie takie any-ciała i zwlaczają szkodliwe bakterie które próbują atakować mój organizm Ja nie uważam i nigdy nie uważałem się za jakiegoś guru, ot taki następny ciulbas, tyle że praktyk Mówisz klapsa ? eee Jak ktoś nie próbuje okładać mnie po mordzie to ja nie nie klepie po d..pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.02.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Jezeli tutaj rowniez nie jestem mile widziany to juz sie wypisuje. Jak tu skasowac konto?????? Przygarniemy Cię tutaj, zbłąkana owieczko Ale myślę że od poniedziałku jak profesory z targów wrócą to nie wiem czy muratora nie zamkną, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 To ostatnie zdanie Wiesiu jest bardzo cenne. Ja rowniez sie pod nim podpisze:D:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Targi chyba za tydzien maja byc.Albo mie sie daty pokickaly.Musze luknac w kajet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.02.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Gmaj napisal bardzo dobrze na forum boleckiego. Cytuje : ,,kowal zawinił - cygana powiesili,, Bolec się chwalił że tam konto założyłem bo jakiś ćwok żartowniś posłużył się moim nickiem rejestrując się tam jako karoka65, cieszył się jak łysy grzebieniem ale niestety to tylko jakaś prowokacja była i nie "zaszczyciłem" ich tam swoją obecnością. Nie chcę przynależeć do żadnej "spółdzielni samo uwielbienia" Nie zaglądam na to forum ale Gmaj to człek zdrowo myślący i nie należy do żadnej "spółdzielni" to raczej wie co pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_M_ 20.02.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Przygarniemy Cię tutaj, zbłąkana owieczko ,,,, Ależ błaznów, ci TUTAJ dostatek, mądrych jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.02.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Targi chyba za tydzien maja byc. Albo mie sie daty pokickaly. Musze luknac w kajet No też mi się popieprzyło:) Dzwonię dzisiaj do Jurana, taki zajazd blisko EXPO a pani mówi że niema problemu z rezerwacją na przyszły tydzień, zdziwiło mnie to i zapytałem o targi, pani mówi że właśnie się dzisiaj zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.02.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ależ błaznów, ci TUTAJ dostatek, mądrych jak na lekarstwo. To zmień forum, co będziesz z błaznami pisał. Tak na szybko proponuję coś na ciśnienie i prostamol, podobno podnosi libido, zamiast męczyć się na forum zyskasz w łóżku jeśli środków nie pomyliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ależ błaznów, ci TUTAJ dostatek, mądrych jak na lekarstwo. Witam kolege , szanownego maci wodę. Blaznem przyznaje bywam na urodzinach mlodszego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 No też mi się popieprzyło:) Dzwonię dzisiaj do Jurana, taki zajazd blisko EXPO a pani mówi że niema problemu z rezerwacją na przyszły tydzień, zdziwiło mnie to i zapytałem o targi, pani mówi że właśnie się dzisiaj zaczęły To se nie pojade. Bo dachowke mi jutro przyworza i musze byc osobiscie, bo przedstawiciel odrzuca zaraz wszystkie wadliwe do zwrotu. Zwlaszcza gasiory. Jak od poniedzialku bedzie pogoda to wchodze z tesciem na dach i lecimy z robota. Chatka stoi prawie wykonczona, a na dachu papa i laty od jesieni. Troche to smiesznie wyglada. Mozna juz mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Wiesiu Prostamol to na prostate. Na libido jest Permen King lub Penigra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 20.02.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Dzięki, będę już coś wiedział jak przyjdzie coś zażyć, na razie stoi tyle co trzeba. Kocioł w podtrzymaniu, ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Widze ze admin zegarka jak zwykle na forum nie przestawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 20.02.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Kocioł wiesiu oczywiscie. Co nie ktorzy nie wiedza jaka jest roznica miedzy staniem kotla przy braku pradu, a staniem .......(wiadomo czego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 21.02.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dziękujemy Finladia za oczyszczenie tamtego wątku. Ten nazwałbym raczej taki Hyde-Park w dziale ogrzewanie. Wiem że jest gdzie indziej ale byłby pod ręką Raczej pasjonatów tu nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_M_ 21.02.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 ,,,, Raczej pasjonatów tu nie uświadczysz Karoka65 mylisz się. Mnie na przykład pasjonuje odkrywanie (złego słowa użyłem), zjawisk i reakcji jakie zachodzą podczas procesów spalania. Zresztą takie dochodzenie na podstawie licznych materiałów z cyberprzestrzeni, by zrozumieć te bardzo skomplikowane zjawiska, jest niezmiernie ciekawe. No i przede wszystkim, czysta i fajna robota przed ekranem komputera. Raz do roku, można potem te przemyślenia wdrożyć do świata rzeczywistego, czyli kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts