Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dyskusje pasjonatów w dziale ogrzewanie

finlandia

Recommended Posts

To jeśli znajdziesz podobnego pasjonata podyskutuj sobie.

Mi już przeszło, także nie pogadamy.

Wolę sobie z chłopakami o pierdołach popisać, wywody filozoficzne czy pasjonowanie się piecem czy węglem raczej już nie dla mnie.

Także życzę żebyś sobie znalazł takich pasjonatów i wzgłębiajcie sobie co chcecie.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poproszę jeszcze raz Finllandię żeby przemyśleć zmianę tytuły wątku, może wprowadzać w błąd :)

Analizując to, o czym tak wczoraj emocjonalnie dyskutowaliście (na dodatek nie w temacie), mam dwie propozycje na zmianę tytułu wątku.

Pierwszy "Bzdety i inne pierdoły doradców" i drugi moim zdaniem bardziej trafny "Ele Mele Dudki"

Analizując to, o czym tak wczoraj emocjonalnie dyskutowaliście (na dodatek nie w temacie), mam dwie propozycje na zmianę tytułu wątku.

Pierwszy "Bzdety i inne pierdoły doradców" i drugi moim zdaniem bardziej trafny "Ele Mele Dudki"

Moze byc Ele Mele Dudki Andrzejek_M Pasjonacik Forum - Hipotetyk Nasz Malutki

Ale zauwazylem koledzy jedno.

Ze nasz szanowny DR. SKARZYPYTA, nie ma na tym forum pleców jak na Esterownik i tutaj to jest potulny jak baranek.:-) :-) :-) :-)

Cyniczne zaczepki słowne, to chyba jedyny kunszt tego lichego błazna.

Powiem szczerze, że nieco irytują mnie wypowiedzi tego kabotyna, ale to nic w porównaniu, do akceptacji takiego prostackiego zachowania, przez sporą grupę jego ociemniałych popleczników.

Cyniczne zaczepki słowne, to chyba jedyny kunszt tego lichego błazna.

Powiem szczerze, że nieco irytują mnie wypowiedzi tego kabotyna, ale to nic w porównaniu, do akceptacji takiego prostackiego zachowania, przez sporą grupę jego ociemniałych popleczników.

To po cholere się tu sprężasz ?

Skoro towarzystwo Ci nie odpowiada i nie chcesz dyskutować z ciemnotą to prostu zmień towarzystwo.

Widać że zaczynasz się zarażać od swoich mentorów słownictwem i manią wyższości.

Andrzeju,

Nieraz czytam Twoje wpisy. Niestety, kiedy dotyczą spraw spalania,

wymiennika i tak dalej - są (przynajmniej dla mnie) - całkowicie

niezrozumiałe.

Jeśli uważasz, że forumowicze piszą od rzeczy, napisz coś do rzeczy -

ale tak, żeby zrozumieli. Poziom wiedzy się podniesie, wszyscy

skorzystają.

Jeśli nie chcesz się dzielić swoją wiedzą, pozwól innym pleść bzdury.

Andrzeju

Nie widzisz prawdziwego tytułu tego wątku?

Choć nie napisany, jest przecież bardzo wyraźny

"Bić zawijana"

Ciekawi mnie, kto tu jeszcze przyjdzie i ja się do tego zabiorą.

No, i czy dadzą radę...?

Przestań bo zaraz się rozpłaczę.

Myślisz że cały świat kręci się wokół zawijana.

Dla mnie to taki Hyde-Park w dziale ogrzewanie, może być nawet ele mele dutki.

Chcecie pofilozofować stwórzcie sobie jakiś wątek i filozofujcie, kto będzie chciał to się przyłączy.

Na pewno nie będę Wam przeszkadzał.

Ja gdzieś wolę zadawać się z tymi błaznami, prostakami i ociemniałymi jak kolega Andrzej nas skwitował.

Jak napisałem, nie podoba się towarzystwo to nikt nie Cię nie przymusza do baźgrania tutaj.

Andrzeju

Nie widzisz prawdziwego tytułu tego wątku?

Choć nie napisany, jest przecież bardzo wyraźny

"Bić zawijana"

Ciekawi mnie, kto tu jeszcze przyjdzie i ja się do tego zabiorą.

No, i czy dadzą radę...?

Czytałeś pierwszego prosta w tym temacie ? Wiesz kto utworzył ten temat i po co ?

Czy uważasz że moderator tego działu ma coś osobistego do Ciebie ?