Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rolety, żaluzje, karnisze?

krzak90

Recommended Posts

Witam.

Potrzebuję pomocy. Otóż będę remontował poddasze w domu i okno, które już było wcześniej wprawione musiało tak zostać.

Zobaczcie zdjęcia:

http://krzak90.bl.ee/uploads/okno/IMG_20150219_184317.jpg

http://krzak90.bl.ee/uploads/okno/IMG_20150219_184335.jpg

Pomóżcie co mam wybrać. Co będzie odpowiednie do takiej sytuacji...i co będzie w miarę najlepsze cenowo?

Dziękuję z góry za pomoc.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Tak są dość drogie ,bo wykonane z tzw. materiału "block out".Materiał składa się z trzech warstw,jest dwukrotnie zlaminowany klejem,po to by uniknąć przenikania światła z obu stron. Rolety tego typy produkowane są w wielu kolorach, z czasem nie bledną i nie przepuszczają nawet silnego strumienia światła.Więc, jeżeli zależy ci na porządnym zaciemnieniu wnętrza to warto dopłacić.

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witam.

Potrzebuję pomocy. Otóż będę remontował poddasze w domu i okno, które już było wcześniej wprawione musiało tak zostać.

Pomóżcie co mam wybrać. Co będzie odpowiednie do takiej sytuacji...i co będzie w miarę najlepsze cenowo?

Dziękuję z góry za pomoc.

Pozdrawiam

Witam,

Jeżeli chodzi o kwestie dekoracyjne od wewnątrz to niestety nie mogę zaoferować jakiegoś rozwiązania z naszej oferty

ale jeśli problemem stanie się nagrzewanie pomieszczenia przez okno to proponuję dodatki zewnętrzne czyli markizy VMZ lub markizolety VMB.

W przypadku VMZ mogę zoferować sterowanie ręczne, elektryczne i zasilanie solarne.

Poniżej kilka poglądowych zdjęć:

[ATTACH=CONFIG]322093[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]322094[/ATTACH]

Pozdrawiam

Konsultnat FAKRO

• 2 months później...
  • 4 weeks później...
A może żaluzje sterowane automatycznie? Moja żona ostatnio mnie męczy abym jej takie zamontował :) Chciałaby mieć możliwość połączenia urządzeń w jeden spójny system zarządzania automatyką w całym domu za pomocą jednego pilota. Taki inteligenty dom jej się marzy :) Z tego co się zorientowałem to firma MODEROWANO ma w ofercie zaawansowane technicznie silniki do automatyzacji rolet zewnętrznych, żaluzji i markiz i ceny mają przystępne MODEROWANO Na urodziny zamontuję jej takie. Edytowane przez finlandia
Reklamy są niezgodne z regulaminem forum

• 4 months później...
  • 2 months później...