krzysztof.semieniuk 21.02.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Witam Poszukuję ładnych okien drewnianych z okiennicami do mojego domu drewnianego. Macie jakieś fajne firmy do polecenia?? Cena raczej nie gra roli... Ważna jest dla mnie jakość i estetyka... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izakurek82 21.02.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) Witaj My z mężem wybraliśmy okiennice typu ZET. Są piękne i chyba każdy kto przychodzi do nas zwraca na nie uwagę z dodaniem komentarza "jakie one piękne" Tutaj masz kilka zdjęć: http://www.waclawik-okna.pl/galeria/category/7-okna-z-okiennicami Ten brązowy dom ze składanymi brązowymi okiennicami to nasz Edytowane 9 Marca 2015 przez izakurek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 24.02.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam Poszukuję ładnych okien drewnianych z okiennicami do mojego domu drewnianego. Macie jakieś fajne firmy do polecenia?? Cena raczej nie gra roli... Ważna jest dla mnie jakość i estetyka... Pozdrawiam kolo brzegu jest firma co nazywa sie Sitak - robia okna drewniane okiennice i inne akcesoria. Ceny sa konkurencyjne i jakosc b. dobra. polecam zajrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof.semieniuk 18.08.2015 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Dzięki za polecenie firmy wacławik okna Niedawno zamontowali mi stolarkę i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts