Cree 21.02.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Witam! Zacząłem mały remont w mieszkaniu i z dnia na dzień stwierdziliśmy, że wycyklinujemy parkiet i polakierujemy w całym mieszkaniu. Jaki lakier wodny i szybkoschnący polecacie? Fachowiec od cyklinowania polecił dulux diamond. Żona nie chce mieć zbyt matowego ani zbyt połyskującego parkietu... W ofercie dulux diamond jest połysk i półmat. Może ktoś, kto się na tym zna doradzi jaki lakier wybrać, ten dulux jest godny polecenia? Może k2 platinium, a może jakiś inny polecacie? Dodam, że zależy mi na tym żeby był w miarę bezzapachowy i szybkoschnący, bo nie mam warunków żeby opuścić mieszkanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 22.02.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nie wiem co to za lakier ale jakoś do mnie nie przemawia;/ my uzywamy ecogolda lub 2kpu i mozemy smialo polecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts