Mortiss 21.02.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Witajcie, to mój pierwszy post na forum i od razu mówię że jestem laikiem w dziedzinie budowanie ( jeśli zły dział po proszę o przeniesienie ). A więc do rzeczy chodzi mi o to że mieszkam w kamienicy jest to stare budownictwo wysokie pomieszczenia i mam problem z sąsiadami gdyż lubie sobie posłuchać głośno muzykę a to zaraz jest gadanie że to i tamto. Moje i Sąsiadki mieszkanie kiedyś było jednym zostało one podzielone na dwa i jest tego typu problem że u mnie w pokoju są 2 dziury po drzwiach z framugą po prostu tylko są z dwóch stron załatane jakąś płytą i pomalowane, chciałbym jakoś te elementy wygłuszyć w środek napchać czegoś nie wiem, wątpie że własiciel się zgodzi na murowanie tego, a i też budżet mam ograniczony dlatego chodzi mi o jak najtańszą alternatywę tego przedsięwzięcia , macie jakieś porady doświadczenia jakby takie coś wygłuszyć nie angażując sąsiadki ? jest to dziura o wielkości hmm 1,5 metra na 2,5 . Wystaje od sciany bo jest to na framugę od drzwi przybita płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts