zuziab 22.02.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Jak na filmiku na zdjęciu w 1:42 min ??? chodzi o takie pasy podświetlone na ścianie. Szalenie mi się to podoba takie oświetlenie pasów na ścianie, już widzę mój salon z takim efektem. Proszę o jakieś wskazówki, jak to zrobić krok po kroku. ehh tylko czy mój mąż sobie z tym poradzi.... z góry dziękuje za wszelkie sugestie Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 22.02.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ściany i sufit zdystansowane za pomocą płyt GK od góry i od dołu podświetlenie led z maskownicą w kolorze matowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UZOON75 23.02.2015 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 oprócz płyt GK możesz zastosować panele ścienne wykonane np. z akrylu, okleinowanych lub lakierowanych płyt drewnopochodnych itd.+oświetlenie led.(jeżeli będzie zamontowane dość" głęboko"-na tyle żeby nie było widoczne-to maskownice nie muszą być konieczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whiskey River 23.02.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 ehh tylko czy mój mąż sobie z tym poradzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 23.02.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Jak boi się obróbki GK + jakiegoś gipsowania to może użyć płyt meblowych. Raz, że tną na wymiar, dwa to oklejają krawędzie. Tylko pokombinować z uchwytem i "wieszać" na ścianie. Ledy przykleić od wewnątrz takiej płyty. Ja też teraz będę robił zabudowę pod TV i rezygnuję z GK bo za dużo zabawy z tym jest. U mnie koszta wyszły całościowo 350zł z płytą meblową vs. 250zł z płytą GK. Może ciut drożej ale zrobię na gotowo wszystko w kilka godzin a nie będę musiał czekać aż gips zaschnie, później szlifowanie itd ... za dużo zabawy dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts