Wojtek_Dom 22.02.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam. Poszukuje informacji na temat firm i ich ceny za usługi. Wiem że na cenę składa się koszt instalacji i samego rekuperatora (danej marki). Jeżeli ktoś ma doświadczenie z firmami lokalnymi proszę o odpowiedz. Przydatna też byłaby informacja na jakim rekuperatorze robione.Preferowana odpowiedz to np. ile m2 powierzchni domu i jaka cena instalacji z rekuperatorem. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.02.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam. Poszukuje informacji na temat firm i ich ceny za usługi. Wiem że na cenę składa się koszt instalacji i samego rekuperatora (danej marki). Jeżeli ktoś ma doświadczenie z firmami lokalnymi proszę o odpowiedz. Przydatna też byłaby informacja na jakim rekuperatorze robione. Preferowana odpowiedz to np. ile m2 powierzchni domu i jaka cena instalacji z rekuperatorem. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.Szukaj poza Szczecinem, bo tu mają szajbę na punkcie cen. Drożej chyba nigdzie w Polsce nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Dom 22.02.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 To podaj proszę przykład. ...chodzi Ci o cenę instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.02.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 To podaj proszę przykład. ...chodzi Ci o cenę instalacji?Przykład czego? Nie wiem co jest ci potrzebne. Wiem, bo sam szukałem firm, znam też opinie innych budujących ze Szczecina. To nie chodzi tylko o wentylację. Wszystko z budownictwem związane jest w Szczecinie drogie. Szukaj firm z mniejszych miejscowości. Z reguły ceny maja niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Dom 23.02.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Ok. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_Dom 23.02.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 chodzi mi np o cenę wm w domu 130 m2 użytkowej powierzchni na standardowym urządzeniu stosowanym do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts