seba29 22.02.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam Stali bywalcy, co sądzicie o zamknięciu forum esterownik? Czy nie jest to rodzaj ochrony nowego produktu przed konstruktywną krytyką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_M_ 22.02.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam Stali bywalcy, co sądzicie o zamknięciu forum esterownik? Czy nie jest to rodzaj ochrony nowego produktu przed konstruktywną krytyką? Autentycznie nie zmyślam, pochlapałem klawiaturę kawą gdy ukazał mi się na monitorze ten post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 22.02.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam Stali bywalcy, co sądzicie o zamknięciu forum esterownik? Czy nie jest to rodzaj ochrony nowego produktu przed konstruktywną krytyką? konstruktywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba29 22.02.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 konstruktywną ....jeśli uważasz że nie konstruktywna to należało odpowiadać faktami na zarzuty a nie zamykać forum To tak trochę trąci komuną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 22.02.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ....jeśli uważasz że nie konstruktywna to należało odpowiadać faktami na zarzuty a nie zamykać forum To tak trochę trąci komuną .... To ja zamknąłem to forum? Akurat czytałem tę "konstruktywną krytykę" na bieżąco, więc wiem, z czego się tak śmieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba29 22.02.2015 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ...forum ma to do siebie że każdy ma prawo powiedzieć tam co myśli a zamykanie go jeśli wypowiedzi nie są wygodne to paranoja i porażka admina. A wcale nie pisze że Ty go zamknąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edgar184 22.02.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Jako były użytkownik ich sprzętu nie życzę sobie zamykania forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 22.02.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) ...forum ma to do siebie że każdy ma prawo powiedzieć tam co myśli a zamykanie go jeśli wypowiedzi nie są wygodne to paranoja i porażka admina. A wcale nie pisze że Ty go zamknąłeś. Masz racje...swojego czasu też miałem BANA u nich ponieważ nie zgadzałem się z pewnymi panami...I co? uważasz że to oki? [nie mówię tu o Zawijanach] Gdy na priv zadałem adminowi pyt o powód blokady to po jakimś czasie bana zdjęto ale nie usłyszałem uzasadnienia. Tam zawsze była cenzura. Edytowane 22 Lutego 2015 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 22.02.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam Stali bywalcy, co sądzicie o zamknięciu forum esterownik? Czy nie jest to rodzaj ochrony nowego produktu przed konstruktywną krytyką? Myślę, że aż tak daleko idących wniosków nie ma co wysnuwać. Przemek zamknął forum, bo... No właśnie dlaczego ? Wcześniej zablokował trzy wątki, które bezpośrednio lub nie, dotykały OE+M. Pytanie tylko czy to przez krytykę kilku userów ww. produktu, czy przez solidarność tych samych userów "z panem z czerwonym workiem" seba29 zadał proste pytanie, a tu nagle się na niego rzucili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 22.02.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 O kasę chodzi i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba29 22.02.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ...przesłanie z pierwszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 22.02.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nie jestem miłośnikiem forum eSterownik, ani jego admina, chyba o tym wiecie. Tym razem jednak jestem po jego stronie. Działał w trakcie tej "konstruktywnej" dyskusji, to na plus. A że nie potrafił dać sobie rady? Coż, wziął zbyt duży ciężar na swoje barki, zbyt duży na jego umiejętności. Potem już rzeczywiście nie było innej rady, jak zamknąć forum (czyszczenie i zamykanie wątków nic by nie dało), bo userzy rozzuchwalili się bezmiernie. Teraz admin ma problem, jak z tego wybrnąć. Zobaczymy, co potrafi. To rzeczywiście będzie jego sprawdzian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba29 22.02.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 zawijan, śmieszne jest to że forum esterownik dotyczy głównie kotłów OEP, a nikt z biecza nie poczuwa się do odpowiadania na wątpliwości użytkowników ich kotłów. No chyba że celowo nzawano to forum "esterownik" więc nie można mieć pretensji do biecza Uważam jednak że tak kocioł jak i sterownik ma trochę wad na które pomimo uwag użytkowników biecz i kutno nie reagują !!!! No chyba że rekcją było zamknięcie forum .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts