karoka65 11.09.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.09.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 i jeszcze żeby nie było, że piszę o rzeczach wirtualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.09.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 To na 2 śrubach to deflektor szamotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.09.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Tak, a ile było koncepcji i domysłów jak się to zakłada.Trzeba powiedzieć że teraz szuflada na popiół jest mega wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 11.09.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Mierzyłeś ile litrów popiołu może wejść do tej szuflady - pobije 100 litrowy popielnik mojego Kielara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleklolek 11.09.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ale czemu pokrywa nadal nakrętkami motylkowymi zakręcana?Ale czemu ta ceramika taka wielka pod sufitem i tylko na dwóch śrubach?A po co ta furtka wybrzuszona z przodu?A czemu to logo takie wielkie?A po co takie wygibusy na tych takich co mają czyścić?A czemu odcień niebieski jakby inny niż dotychczas?A po co takie dziwadła w tym palniku?A po coA czemuA po coA czemu Sie dopiero teraz będzie działo. Panie Karoka - uprzejmie proszę o odpowiedzi na pierwszych 7 pytań. Pozdrawiam serdecznie p.s. cosik mi się widzi, że szybko się pan od pytających nie odgonisz. A wredne będą, a dociekliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleklolek 11.09.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Mierzyłeś ile litrów popiołu może wejść do tej szuflady - pobije 100 litrowy popielnik mojego Kielara Jak nie będą drzwiczek zamykać, to i z pół tony się na kotłownię wysypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.09.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Mierzyłeś ile litrów popiołu może wejść do tej szuflady - pobije 100 litrowy popielnik mojego Kielara Nie miałem czasu pomierzyć ale naprawdę teraz jest wielgaśna No 100L to nie, ale potężna, myślę że jakby palił dobrym paliwem to powinna na jakieś dwa zasobniki wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.09.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Korzystając z okazji że konstruktorzy są tutaj może uda mi się coś dopytać. W kotłach wersji na czechy są "gołe" drzwiczki. W wersji "bogatszej" na Polskę jest otwierana klapa a dopiero za nią drzwiczki kotła. Czy zrobiono to tylko dla "urody" czy był inny cel ? Jeśli cel, nie chcę żeby rozwijać temat, taka odpowiedź mi wystarczy bo zaraz będzie że się czepiam a nie mam takiego zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 11.09.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Korzystając z okazji że konstruktorzy są tutaj może uda mi się coś dopytać. W kotłach wersji na czechy są "gołe" drzwiczki. W wersji "bogatszej" na Polskę jest otwierana klapa a dopiero za nią drzwiczki kotła. Czy zrobiono to tylko dla "urody" czy był inny cel ? Jeśli cel, nie chcę żeby rozwijać temat, taka odpowiedź mi wystarczy bo zaraz będzie że się czepiam a nie mam takiego zamiaru. ...dla urody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 11.09.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 P.S.fotografię palnika BURNER-SM wstawiłem na swoim blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_M_ 11.09.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 P.S. fotografię palnika BURNER-SM wstawiłem na swoim blogu Czy to znaczy, że od teraz jest możliwość komentowania i opisywania na forum zmian jakie zaszły w konstrukcji palnika BURNER-SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 11.09.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Czy to znaczy, że od teraz jest możliwość komentowania i opisywania na forum zmian jakie zaszły w konstrukcji palnika BURNER-SM. Taka możliwość zawsze była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 11.09.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ale czemu pokrywa nadal nakrętkami motylkowymi zakręcana? Ale czemu ta ceramika taka wielka pod sufitem i tylko na dwóch śrubach? A po co ta furtka wybrzuszona z przodu? A czemu to logo takie wielkie? A po co takie wygibusy na tych takich co mają czyścić? A czemu odcień niebieski jakby inny niż dotychczas? A po co takie dziwadła w tym palniku? A po co A czemu A po co A czemu Sie dopiero teraz będzie działo. Panie Karoka - uprzejmie proszę o odpowiedzi na pierwszych 7 pytań. Pozdrawiam serdecznie p.s. cosik mi się widzi, że szybko się pan od pytających nie odgonisz. A wredne będą, a dociekliwe Krótki komentarz. Ty się idź chłopie leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lsd 11.09.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ale czemu pokrywa nadal nakrętkami motylkowymi zakręcana? Ale czemu ta ceramika taka wielka pod sufitem i tylko na dwóch śrubach? A po co ta furtka wybrzuszona z przodu? A czemu to logo takie wielkie? A po co takie wygibusy na tych takich co mają czyścić? A czemu odcień niebieski jakby inny niż dotychczas? A po co takie dziwadła w tym palniku? A po co A czemu A po co A czemu Sie dopiero teraz będzie działo. Panie Karoka - uprzejmie proszę o odpowiedzi na pierwszych 7 pytań. Pozdrawiam serdecznie p.s. cosik mi się widzi, że szybko się pan od pytających nie odgonisz. A wredne będą, a dociekliwe Mowie ci ,pisz do Mikołaja ....coś ci przysle na twe dolegliwości ....chociaż odratujemy nogi ,bo na głowę za późno. Ps zapomniales dodać a czemu takie duże rozmiary kotła, a czemu tyle sadzy.itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lsd 11.09.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Taka możliwość zawsze była Zapomniales dodać,po twojej cenzurze ,ale sopoko tys tam PAN i władca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawijan 12.09.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Zapomniales dodać,po twojej cenzurze ,ale sopoko tys tam PAN i władca. Od ponownego uruchomienia forum na moim blogu, tzn. od 1 czerwca b.r., jeszcze nic nie ocenzurowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleklolek 12.09.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Krótki komentarz. Ty się idź chłopie leczyć. Szanowny panie minertu serdecznie dziękuję za życzenia. Natomiast uprzejmie informuję, że w wątku o kotle mam prawo zadawać pytania o kotle, tym kotle osobie zajmującej się jego dystrybucją. A przy okazji: nie ma głupich pytań. Są co najwyżej głupie odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie (jak zwykle zresztą) p.s. na prawdę interesują mnie pewne szczegóły tego kotła i chciałbym znaleźć odpowiedź co, czemu, dlaczego, jak itd.? Pana panie minertu może to nie interesować. Mnie tak. Czy np. jeśli zadam pytanie dotyczące kotła, którego pan jest sprzedawca, to udzieli mi pan odpowiedzi, czy również odeśle mnie pan na boczny tor lub ubliży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 12.09.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Szanowny panie minertu serdecznie dziękuję za życzenia. Natomiast uprzejmie informuję, że w wątku o kotle mam prawo zadawać pytania o kotle, tym kotle osobie zajmującej się jego dystrybucją. A przy okazji: nie ma głupich pytań. Są co najwyżej głupie odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie (jak zwykle zresztą) p.s. na prawdę interesują mnie pewne szczegóły tego kotła i chciałbym znaleźć odpowiedź co, czemu, dlaczego, jak itd.? Pana panie minertu może to nie interesować. Mnie tak. Czy np. jeśli zadam pytanie dotyczące kotła, którego pan jest sprzedawca, to udzieli mi pan odpowiedzi, czy również odeśle mnie pan na boczny tor lub ubliży? Udzielę. Dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 12.09.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Nawet o niebieskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts