DrKubus 22.02.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witajcie, planuję pozbyć się okien dachowych, w czterech pomieszczeniach zastąpię je większymi oknami w ścianach szczytowych. Mam problem z jednym pomieszczeniem - pralnio-suszarnią. Czy ktoś z forumowiczów, stosował może rozwiązanie w postaci poziomego okna w ściance kolankowej? Ścianka z murłatą ma u mnie 160 cm, zastanawiam się czy nie wstawić tam okna np. z parapetem na 50 cm, kończącego się na 135 cm (wyżej musi wejść wieniec i murłata. Jeśli macie jakieś doświadczenia/przemyślenia w tym temacie bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 22.02.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Pod okapem może być ciężko ze światłem poza tym nie będziesz mógł nic na tej ściance ustawić w miejscu okna.Zrób okno dachowe. Proste w montażu i daje dużo więcej światła niż takie pod okapem więc możesz zrobić je mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts