pawel1212 22.02.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) Witam ! Montowałęm dzisiaj okna, w piątek obrobiłem ościeża tynkiem o grubośći 5 mm . Dzisiaj zamontowałem okna i z tego wszystkiego a było już późno zapomniałem moczyć wodą miejsca na piankę . Naczytałem się że to może popsuć piankę itd . Co teraz robić ?? Wygrzebać piankę spod ram spryskać wodą i dać nową ?? Edytowane 22 Lutego 2015 przez pawel1212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 22.02.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam ! Montowałęm dzisiaj okna, w piątek obrobiłem ościeża tynkiem o grubośći 5 mm . Dzisiaj zamontowałem okna i z tego wszystkiego a było już późno zapomniałem moczyć wodą miejsca na piankę . Naczytałem się że to może popsuć piankę itd . Co teraz robić ?? Wygrzebać piankę spod ram spryskać wodą i dać nową ?? Wilgoć zwiększa przyczepność, jednak w dzisiejsze dni powietrze jest na tyle wilgotne i otaczające elementy, że nie powinno być najmniejszego problemu. Będzie dobrze tak jak jest.Spij spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts