Henrykk 23.02.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Zamierzam pomalować dach z blachy farbą Lowicyn SX, jednak nie mogę zdecydować się na kolor. Dysponuję kartą kolorów, gdzie próbki są bardzo małe.Kto ma pomalowany dach tą farbą? Będę wdzięczny za zdjęcia i nazwę koloru /może krótki opis, zdjęcia odbiegają od rzeczywistości/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsalpin 25.02.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Mniej więcej w jaki kolor Pan celuje? Czerwienie, brązy? Może coś innego? Spróbuję coś znaleźć w archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henrykk 03.03.2015 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Czerwienie, brązy ewentualnie grafit, ale Lowicyn nie ma odpowiedniego dla mnie. Z połyskiem nie występuje, a w macie jest za ciemny. Szary jasny jest o wiele za jasny. Chyba pozostaje czerwona tlenkowa /lekko wpada w brąz/, ale jestem otwarty na propozycje. Interesujący jest ceglasty /tylko w macie/.Stosując w/w kolory liczę na to, że wystarczy jednokrotne malowanie. Obecnie mam Fawinyl C czerwono-tlenkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 05.03.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) Tlenkowy czerwony to niezły wybór. Wiem, bo sam malowałem rok temu. Kolor fajny i farba jakościowo niezła. [moderowano reklamy] Edytowane 9 Marca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henrykk 29.03.2015 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Czy możesz zamieścić zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts