pawel1212 23.02.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Mam kilka pytań dotyczącyc obróbki zewnętrznych glifów okiennych. Otóż po wymianie okien musze z zewnątrz zarobić szczeline o szerokości 8 cm i głębokości 4 cm. Mam kilkha pytan : 1. czy tynk cementowo wapienny nadaje się do tego ?2. Mam tynk c-w do wewnątrz dolina nidy czy mogę nim obrobić te kilka cm,3. I najważniejsze czy można tą robpte wykonac przy obecnej temperaturze ?? 2-3 stopnie w nocy i 10 w dzien ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 26.02.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Nie używaj tynków wewnętrznych na zewnątrz.Takl dużą lukę załóż np. paskiem styropianu lub twardej wełny. Potem otynkuj na siatce z zostawieniem szczeliny na ramie okiennej Okno pracuje i tam tynk może się kruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts