owp 04.03.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Możecie podać, gdzie znaleźć pompę na gotowo za 19tys?Bo był tu temat, gdzie gość szukał i nie znalazł...Liwko - te panele i cała ta ustawa to jeden wielki bubel - użytkownik na tym nie zarobi, państwo straci, zyskują chyba tylko instalatorzy, banki i producenci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 04.03.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Możecie podać, gdzie znaleźć pompę na gotowo za 19tys? Zależy pod jakie obciążenie cieplne,wiadomo,że jak 10kW będzie ciężko ale 4-5kW jest to możliwe jak najbardziej: ja na Panasonica 7 kW w zeszłym roku miałem wycenę 20 tys. zł za kompletną kotłownię. nie wiem jak teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts