dubi1985 03.03.2015 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) A napisz, tak z ciekawości, jak wyglądało w Twoim przypadku przekazanie działki na pas drogowy? Rozumiem, że wydzieliłeś ze swojej działki drugą o wymiarach 2.5 m szerokości i tyle metrów długości ile ma Twoja działka? Czy gmina zaproponowała Ci odszkodowanie, czy przystała na Twoją propozycję odnośnie ceny? A może przekazałeś nieodpłatnie? trochę kuriozalna sytuacja, otóż kilka dni temu w gminie dowiedziałem się że poprzedni właściciel podpisał zgodę na przekazanie 2 metrów szerokosci działki ( długość 25 metrów )nieodpłatnie na rzecz gminy... odnośnie całej tej sytuacji z hydrantem. Hydrantu jednak nie będzie ponieważ nie zmieści się on między pasem drogowym a planowanym ogrodzeniem ( na ogrodzie nie chcę ) Gmina jednak przeciągnie na swój koszt rurę z przeciwnej strony drogi ( lecz bez hydrantu ) tak aby w przyszłości można było podpiąć ode mnie kolejne inwestycje. Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2015 przez dubi1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts