Artur.opole 24.02.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dzień dobryPosiadam okno Veka. Pewnego raz przestało się otwierać jak i uchylać. Kręcąc klamką, można to robić zataczając promień 360 stopni. Podczas tej czynności jest wyczuwalny skok. Cała operacja przebiega dużo lżej niż w przypadku sprawnego. Tutaj pojawia się pytanie, co ewentualnie mogę*zdemontować? Mam dostęp tylko do dwóch śrubek pod zaślepką klamki i dwóch otworów wentylacyjnych na zewnątrz. Stało się to nagle. Gdybym mógł otworzyć skrzydło w jakikolwiek sposób, pewnie bym sobie poradził lecz, kompletnie nie mogę nic z nim zrobić. Trzeba je wyważyć i wstawić nowe?PozdrawiamArtur.opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.02.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Na początek spróbuj odkręcić klamkę, bo to chyba objaw by pasował.. Ps. Masz okna z profili Veka, ale wyprodukował je i wyposażył w klamkę oraz okuci ktoś zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 24.02.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Jak pisze finlandia odkręć te 2 śrubki i zdemontuj klamkę, na jej miejsce załóż klamkę z innego skrzydła. Jeżeli to nie pomoże to trzeba wymienić element okucia i to zajęcie dla fachowca. On poradzi sobie z otwarciem skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts