Grzegorz S4H 10.07.2015 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 za takie pieniądzę trudno znaleźć coś dobrego, sorry Może podzielisz się z nami jaki sprzęt posiadasz skoro tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 10.07.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 albo ja czegoś nie rozumiem albo inni - kolega pisze że chcesz coś do słuchania muzyki kinowej. MUZYKĘ słucha się na kolumnach stereo a nie kinie domowym. Jeżeli zależy Ci zatem na muzyce kup amplituner i dwie kolumny potem jak będziesz chciał dokupisz sobie więcej. Nie polecę Ci niczego ponieważ nie ma to sensu - idź do sklepu poproś o odsłuch i zobaczysz co Ci bardziej pasuje , każda kolumna gra inaczej nie mówiąc już o tym że dana kolumna inaczej odtworzy muzykę na jednym amplitunerze a inaczej na drugim... ale to już rozważania na audiofilów Jedno jest pewno jeżeli muzyka to zestaw stereo który zagra o wiele lepiej niż tańszy zestaw kina domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 23.07.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 za 2900zł można już kupić przyzwoite kino z amplitunerem z stojącymi głośnikami a nie zabaweczkę. a wydając z 8,5kzł to dopiero można mieć zestaw. heh jak już doradzamy to doradzajmy. O sonosie można myśleć jako alternatywie multiroomu, ale kino domowe za te pieniądze to chyba żart. Takie jest moje zdanie W swojej pierwszej wypowiedzi proponowałeś zestaw Harmanna, który jest właśnie taką zabaweczką. Więc ja proponuję alternatywę - Sonosa: Playbar, który wyprodukuje przepiękny i potężny dźwięk z samej listwy zawieszonej pod telewizorem. Przewagą jest brak kabli, estetyka i mniej gratów w pokoju. Proponuję posłuchać, gwarantuję zmianę nastawienia do tej "zabaweczki". Zdaje się, że Denon i Saturn mają go w wybranych salonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz S4H 24.07.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 nie proponowałem harmana, stwierdziłem tyko ze wg mnie ten zestaw zagra najlepiej z zestawów proponowanych przez autora wątku. proponowałem całkiem coś innego.Ja również polecam odsłuch: najpierw playbara, a potem zestawu stereo w tych samych pieniądzach. Przynajmniej ja wole mięć te wszystkie "graty" spięte kablami, o estetyce dużo lepszej niż wiszące mi na ścianie plastikowe pudełko. A różnica w brzmieniu kolosalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 24.07.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Ja również polecam odsłuch: najpierw playbara, a potem zestawu stereo w tych samych pieniądzach. Przynajmniej ja wole mięć te wszystkie "graty" spięte kablami, o estetyce dużo lepszej niż wiszące mi na ścianie plastikowe pudełko. A różnica w brzmieniu kolosalna Proponuję zakończyć temat. Nie miałeś nigdy do czynienia z Playbarem, skoro twierdzisz, że w tej cenie jest kolosalna różnica. Jesteś prawdopodobnie pierwszy na świecie, który doskonałe brzmienie Playbara potrafi zastąpić zestawem stereo w podobnej cenie i uzyskać kolosalną różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz S4H 25.07.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jesteś prawdopodobnie pierwszy na świecie, który doskonałe brzmienie Playbara potrafi zastąpić zestawem stereo w podobnej cenie i uzyskać kolosalną różnicę... Cieszę się że jestem pionierem w tej kwestii, a zainteresowani różnicę usłyszą sami. Zgadzam się z Tobą, nie ma co dalej dyskutować na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts