noelia2 24.02.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam, sytuacja jest taka ze właściciel działki którą kupiłem dostał ją w spadku od ojca który zmarł i na tego ojca zostały wydane wszystkie warunki zabudowy zapewnienia o dostawach mediów itp, czy moge liczyc na szybkie przepisanie tych wszystkich dokumentow na mnie czy musze występować o nowe ?pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damiansdz 25.02.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ja też kupiłem działkę z wydanymi warunkami zabudowy przepisali na mnie i żonę w ciągu 14 dni nie wiem czy to szybko czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 06.03.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 wg. Art. 63. 5. Ustawy o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym :" Organ, który wydał decyzję, o której mowa w art. 59 ust. 1, jest obowiązany, za zgodą strony, na rzecz której decyzja została wydana, do przeniesienia tej decyzji na rzecz innej osoby, jeżeli przyjmuje ona wszystkie warunki zawarte w tej decyzji. Stronami w postępowaniu o przeniesienie decyzji są jedynie podmioty, między którymi ma być dokonane jej przeniesienie.- wg tego co piszesz brak jednej strony dla "przeniesienia" Decyzji.- należy również sprawdzić ważność istniejącej Decyzji oraz czy dla terenu nie został uchwalony Plan Miejscowy - w takim przypadku WZ tracą moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts