Kaffka88 24.02.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam mam problem w gminie:rodzice chcą,żebym wybudowała z mężem domek na dzialce ok tylko,ze nagle nasza "budowlana" działka,która od 2000r jest przeznaczona pod zabudowę jednorodzinna została przekształcona w rolna bo grun ma klasyfikacje 3!!!od 2 lat takie ponoć przepisy weszły.mamy 24 ary a przecież rola musi być od 30.napuszemy wniosek o warunki ale zostało nam z gory powiedziane,ze będzie decyzja odmowna:( znajomy geodeta kazał napisać ten wniosek i go dac w gminie ale potrzebuje pomocy w odpowiedzi na ich odmowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 01.03.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Nie jestem pewien tego co napiszę, ale wydaje mi się, że Gmina powinna przynajmniej Cię poinformować o zmianach jakie zajdą/ zaszły w stosunku do twojej nieruchomości... Wtedy możesz "składać sprzeciwy" itd lub dać "milczące przyzwolenie".Powtarzam, że pisze jedyni to "co mi się wydaję". Pozdrawiam, DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts