chrobry 25.02.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 WItam ! Mam w planie remont salonu. Potrzebuje podpowiedzi, inspiracji jak go ciekawie urządzić. Kanapa jak i stół raczej zostaną tam gdzie są, cała reszta możliwa do metamorfozy. Moje obecne pomysły to: Ściana na której widać TV - obudowana z lewej, prawej i od góry GK a w środku panele gipsowe 3D imitujące fale (firma Dunes takie np posiada) na tym zawieszony TV. Ściana boczna z nr 1, ciemny kamień + wbudowany biokominek. Sufit - myślałem o zabudowie GK wokoło i podświetleniu taśmą LED ale czy moda na to już nie przemija ? Będę wdzięczny za porady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.02.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Za dużo tego dobrego moim zdaniem Albo kamień, albo fale... Żadnego podwieszenia na suficie i ledów. Z okien firanki - zwłaszcza takie fantazyjne - powinny zniknąć w pierwszej kolejności. Dalej - lampa, obrus na stole... Masz klasyczną podłogę, kosmiczny narożnik - tu jest problem do rozwiązania największy To jest wzorcowe otoczenie dla takiego narożnika: http://img0.budownictwopolskie.pl/img/00101937239.jpg Edytowane 25 Lutego 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts