Zos10 26.02.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Witam,od paru miesięcy borykam się z przbudową kostki ze schyłku lat 60. Wiele juz za mną ale i dużo przede mną. Mam pytanie odnośnie sufitu. Na parterze stworzyłam otwartą przestrzeń wyburzając ścianę działową, nośne tez poszły pod nóż. Powstała mi dość duża powierzchnia sufitu. Krzywego. W jednym narozniku mam wys. 2.48, w drugim 2.54. Sufit lany, strop krzywy. Pierwotnie zakładaliśmy, że będą regipsy na sufitach jednak po wylaniu jastrychu (okazało się, że w salonie mamy już zaledwie 2.48 a przyjdzie jeszcze deska). Tynki już zrobione, jastrych wylany. Kable połozone, ale nie zabruzdowane. I co radzicie. Nie zależy mi na poziomie tylko płaszczyźnie. Ale żeby ten sufit wyglądał sensownie. Dodam, że sufit ma kilka warstw farby kredowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts