Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Zakupiłem drzwi zewnętrzne węgrzyn w 2014 r gdzieś w połowie roku. Po miesiącu zaczęły na drzwiach tak na środku wyskakiwać bąble od strony zewnętrznej. Wygląda to tak jak by odklejała się okleina . Przyjechali goście zabrali drzwi do naprawy. Naprawa trwała 2 miechy normalnie szok w dodatku gość przez telefon był bardzo nie miły. Gość z firmy oznajmił że drzwi są narażone na deszcz i słońce przez to tak się dzieje i następnym razem nie będzie uznana gwarancja. Gość mówi ze drzwi powinny być w jakiejś wnęce.Na drzwiach jest balkon więc nie uważam ze drzwi są narażona na jakieś zalewanie deszczem. Teraz po upływie 3 miesięcy z drzwiami zaczyna robić się to samo. Ja nie rozumiem po co takie drzwi montują skoro nie nadają się na zew. Teraz pewnie znów złoże reklamacje, ale nie wiem co z tego będzie. Drzwi są ładne ale to co się z nimi dzieje to nikomu tych drzwi nie polecam bo to szajstwo i firmę tą omijał bym jak najdalej.

Pozdrawiam

Zgodnie z kartą gwarancyjną drzwi powinny mieć zadaszenie. Jeśli takowe jest to nie wiem dlaczego producent ma problem z reklamacją, skoro jest gwarantem tego, że drzwi mają działać i wyglądać poprawnie.

Czas oczekiwania był spowodowany zapewne produkcją nowego skrzydła.

Nie napisałeś jeszcze co za model drzwi kupiłeś.