PoldasSs 04.03.2015 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a ma ktos jakiś projekt garażu i mógłby udostępnić z płyt betonowych o wymiarach 6x6 lub 6x5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmroczek 06.03.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 To już nie lepiej kupić blaszany? Moim zdaniem są praktycznie i ładniejsze. Kolejna sprawa – łatwiej to postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bizslawek 06.03.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Średnio wyglada taki surowy blaszak obok ładnego budynku z elewacją. Kolega ma taki garaż 7x8m, dwuspadowy, ocieplony 8 cm i wygląda naprawde super. Takiego blaszaka to moge mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PoldasSs 09.03.2015 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 dla mnie blaszak to lipa bo zawsze tam będzie się woda skraplać ;/ znajomy ma ocieplone itp odpowietrzniki a i tak zima woda sie skrapla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PoldasSs 10.03.2015 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 zna ktoś jakąś stronkę gdzie można kupić projekt garażu z płyt betonowych ogrodzeniowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michlevsky 25.03.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Moim zdaniem blaszany garaż jest jak najbardziej ok - można go otynkować, jest trwały, a cena sporo niższa. W dodatku wiele firm (Wawsystem chociażby) stawia takie garaże w ciągu 1 dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalaf5 25.03.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ale betonowy z plyt to też jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PoldasSs 25.03.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) jednak podjąłem decyzje co do garażu będę budował taki jak na fotkach kolega wykonał mi wizualizacje dom mój i wymiary realne złożyłem wniosek o zagospodarowanie przestrzenne i czy urbanista pozwoli na taki garaż dołączony do domu ? drugie pytanko szukam projektu takiego garażu czy można taki kupić gotowy? Garaż ma być 6x4. Edytowane 25 Marca 2015 przez PoldasSs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszPce 27.03.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 o. Mam taki na działce - służy jako schowek na narzędzia itp. Od dwóch lat go mam, sprawuje się jak najbardziej ok. a jak ze skraplaniem się pod dachem ? rozwiązano jakoś ten problem ? bo ja mam stary, bardzo stary blaszak i gdy wychodzi zimowe słońce, leje się z dachu, co powoduje destrukcje wszystkich elektronarzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 26.07.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 (edytowane) Mam pełne deskowanie i na razie papa termozgrzewalna spadek 50cm na 4 metrach.W przyszłości może założę blachę lub gont.[ATTACH=CONFIG]306834[/ATTACH] Czesc, jak robiles okna w tych plytach? Praca plyt nie powoduje pekania ocieplenia i tynku? Aha, fundament pod słupy punktowy, czy pełen? Edytowane 26 Lipca 2015 przez Olleo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna44 02.11.2017 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Witam wszystkich, niedlugo bede stawiala garaz...chcialabym, zeby mial wymiary ok30-35 m2. Jakie garaze polecacie? Nie chcialabym wydawac 30-40 tys, moze znacie inne rozwiazania na dobre, solodne garaze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts