ponury64 26.02.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 jest kilka dziur chcę robić docieplenie jak to załatać od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.03.2015 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Masz folie, masz problem. Najpierw trzeba uniemożliwić szkodnikom dalszą penetrację dachu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 01.03.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Do mojego magazynu jesienią weszły myszy , wyjące alarmy kilka razy w ciągu jednej nocy .. telefony ..sąsiedzi rozzłoszczeni .. koszmar.. Kupiłem w JULA Janki taki elektroniczny odstraszacz gryzoni ..mam spokój , żadnych gryzoni nie uświadczysz a karma dla psa stoi przy samych głównych drzwiach do magazynu ....Polecam taki pudełko za ~ 90 zł ...... a kot przy takim sprzęcie służy tylko do głaskania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.03.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Do mojego magazynu jesienią weszły myszy , wyjące alarmy kilka razy w ciągu jednej nocy .. telefony ..sąsiedzi rozzłoszczeni .. koszmar.. Kupiłem w JULA Janki taki elektroniczny odstraszacz gryzoni ..mam spokój , żadnych gryzoni nie uświadczysz a karma dla psa stoi przy samych głównych drzwiach do magazynu .... Polecam taki pudełko za ~ 90 zł ...... a kot przy takim sprzęcie służy tylko do głaskania . Wystarczy przy domu magazynie wysiać aksamitkę te pofałdowane pomarańczowożółte kwiatki z miejskich rabat, warunkiem jedynym jest ,aby była ta śmierdząca delikatnie dla nas , bo dostępne są te już bezzapachowe . Gryzoniom kwiatostan potężnie cuchnie. Zebrane kwiatostany suszymy na zimę i wczesna jesienią zostawiamy w wejściu , piwnicy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts