Darek_N226 27.02.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 (edytowane) Bardzo proszę o pomoc. Szukam domku ogrodowego na swoją działkę. W google znalazłem taką stronę - MODEROWANO Chciałbym, żeby to był solidny, funkcjonalny domek ogrodowy. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję za informację. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez finlandia reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 28.02.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Poczytaj dokładnie specyfikacje, bez podłogi, grubość ścian 2 cm, drewno świerkowe - dla mnie to duży minus. Zresztą jaka cena taki towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeszny 04.03.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja tam bym wolał taki domek zbudować sam, w sumie to nie jest znowu tak dużo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts